ADPM Beauty ADPM Coffee Break Evenimente

ULTRAFORMER 3, lifting nechirurgical al zonei ochilor, lansat de Top Line Romania

Scris de Alexandru Manea

Specialistii Top Line Romania au prezentat, in premiera, la Centrele Silhouette din Bucuresti, noile tratamente intensive ULTRAFORMER 3, ce ofera lifting nechirurgical pentru zona din jurul ochilor (periorbitala) si pot modela conturul si volumul facial.

ULTRAFORMER 3, lifting nechirurgical al zonei ochilor, lansat de Top Line Romania

Aceasta noua aplicatie completeaza cu succes efectele consacrate ale ULTRAFORMER 3, de lifting facial si remodelare corporala, proceduri total neinvazive si cu rezultate care dureaza un an dupa o singura sedinta.

In prezenta invitatilor VIP, a reprezentantilor Mass Media si a specialistilor din industria de frumusete, a fost prezentat modul in care tehnologia MMFU, prin actiunea ultrasunetelor micro si macro-focalizate de mare intensitate, intinereste trasaturile chipului, actionand in zona din jurul ochilor si a ridurilor profunde ce apar intre nas si buze.

In urma unei sedinte personalizate ce dureaza intre 20 si 30 de minute, laxitatea cutanata a pielii este tratata, ridurile sunt diminuate, iar aspectul general al chipului este intinerit. Rezultatele sunt vizibile imediat, insa efectul maxim se obtine dupa trei luni si poate dura chiar si mai mult de un an.

ULTRAFORMER 3 foloseste energie focusata de inalta intensitate pe baza de ultrasunete ce patrunde in zona vizata. Astfel, se creeaza puncte de coagulare si se stimuleaza crearea de colagen nou in tesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate si remodelare corporala. Colagenul si elastina sunt de natura endogena, produse de propriul corp, motiv pentru care rezultatele persista foarte de mult.

Tratamentul pentru fata si gat dureaza 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

ULTRAFORMER 3 a devenit inclusiv tehnologia nechirurgicala preferata de vedete indragite din Romania. Anca Serea, Carmen Bruma, Catalin Botezatu, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Adina Halas au urmat la Centrele Silhouette din Bucuresti procedura care a oferit rezultatele estetice dorite, intr-un mod complet natural, neinvaziv.

La evenimentul desfasurat la Silhouette Dorobanti printre persoanele publice prezente s-au aflat si Andreea Balan, Ela Craciun, Cristina Mihaela Dorobantu, Lorena Buhnici, Andreea Perju.

Anca Serea

Adina Halas

Andreea Perju

Andreea Balan

Ela Craciun

Ileana Badiu

Carmen Bruma

Cristina Mihaela Dorobantu

Lorena Buhnici

Sorin Dutoiu (YOLO Media, PR-ul evenimentului)

Diana Baicu si Ileana Badiu

Sorin Dutoiu, Diana Baicu si Christian Stan

ULTRAFORMER 3 poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprancene, pometi, maxilar inferior, in cazul barbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gat, mijloc, axila, abdomen, coapse.

Tratamentul se personalizeaza in functie de nevoile tenului si nu necesita anestezie si nici perioada de recuperare. Rezultatul maxim se obtine dupa trei luni, insa imbunatatirea texturii pielii si fermitatea acesteia se remarca imediat dupa sesiunea tratamentului.

Din acest motiv, ULTRAFORMER 3 este considerat cea mai eficienta tehnologie de acest tip de pe piata. Tehnologia este sigura si neinvaziva, iar aparatul are CE medical.

Andreea Perju si Sorin Dutoiu

ULTRAFORMER 3 este disponibil in centrele si saloanele partenere Top Line, inclusiv Centrele Silhouette din Bucuresti (www.silhouette.ro).

Valentina Pelinel și-a dus mama la Silhouette ca să facă lifting facial nechirurgical cu Ultraformer

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu