Stiri externe

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Scris de Ana Kozma

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO!

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Asteptarea a luat sfarsit! S-a incheiat cel mai urmarit sezon al celui mai urmarit serial cu cel mai urmarit episod din istora HBO! Cu siguranta, ati ghicit deja ca este vorba despre Game of Thrones.

Serialul fenomen a reusit sa depaseasca record dupa record. Nu mai putin de 13.6 milioane de telespectatori au urmarit duminica seara difuzarea ultimului episod din Game of Thrones. Adaugandu-i si pe cei care au urmarit ulterior episodul, ajungem la suma de 19.3 milioane de telespectatori.

Penultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria serialului!

Ambele cifre reprezinta un veritabil record nu doar pentru acest serial, ci pentru intreaga istorie a HBO!

Recordul anterior a fost detinut de penultimul episod din Game of Thrones, urmarit initial de 12.48 milioane de oameni, iar in total de 18.4 milioane de persoane.

Conform HBO, toate episoadele din ultimul sezon au cu aproximativ 10 milioane de urmaritori mai mult decat cele din sezonul anterior.

Totusi, in ciuda faptului ca este episodul cu cea mai mare audienta din istoria Game of Thrones, parerile cu privire la modul in care scenaristii show-ului au ales sa incheie serialul sunt extrem de impartite.

 

View this post on Instagram

 

The Dragon Queen. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

 

View this post on Instagram

 

You can’t expect them to be heroes; they’re hostages. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Scrie un comentariu