Stiri Interne

Uite cum danseaza Andreea Marin cu Mihai Petre si Florin Calinescu

Scris de Alexandru Manea

“Uite cine danseaza”, noul show de divertisment de la Pro TV, se pregateste de marea lansare din luna martie. A aparut deja un teaser video in care o putem vedea pe Andreea Marin dansand cu ceilalti membri ai juriului, mai exact cu Florin Calinescu, Gigi Caciuleanu si Mihai Petre.

Uite cum Danseaza Andreea Marin cu Mihai Petre si Florin Calinescu

“Uite cine danseaza” va avea premiera la Pro TV in luna martie. Este varianta autohtona a celebrei serii “Dancing With The Stars”, celebra in toata lumea.

Echipele de concurenti, formate dintr-o vedeta si un dansator sau coregraf profesionist, vor intra in competitie si vor fi jurizati de Andreea Marin, Florin Calinescu, Gigi Caciuleanu si Mihai Petre, fiecare aducandu-si argumentele pe diverse criterii de executie.

Pro TV a realizat deja un prim video teaser, in asteptarea premierei, o inregistrare video in care o putem admira pe Andreea Marin dansand tango alaturi de ceilalti membri ai juriului.

“Inainte de toate, voi juriza eleganta in dans si in atitudine, pentru mine conteaza si ce se intampla pe scena, dar si inafara ei. E important sa treci cu eleganta prin viata. Si asta se vede in mod special in momentele dificile, in care esti pus la incercare. Asa e si in dans. Cum alegi sa treci peste o greseala? Continui zambind sau te opresti la mijlocul drumului, cautand scuze pentru ce nu a iesit cum ti-ai fi dorit?

In al doilea rand, poate o sa vi se para ciudat, dar inafara de situatia specifica in care dansatorul joaca rolul unui personaj de sex opus, eu vreau sa vad distinctia clara feminitate – masculinitate.

Vreau ca ea sa-mi transmita mie, privitorului, prin miscare, priviri, prin atingerile cu partenerul, exact senzatia ca este femeie in adevaratul sens al cuvantului. Acelasi lucru si pentru barbatul din cuplu.

De asemenea, pun mare pret pe fair-play, disciplina, flexibilitate, pe munca ce duce la evolutie. Cert e ca nu voi fi zana cea buna, ci zana cea obiectiva, cu respect pentru concurenti, dar si pentru publicul de acasa”, a explicat Andreea Marin rolul sau in emisiune intr-un interviu exclusive acordat ADPM.ro.

Scrie un comentariu