News

U2 inaugureaza noul Stadion National in luna septembrie?

Scris de Sorin Dutoiu

Asa cumva informam luna trecuta, trupa irlandeza U2 ar putea concerta in luna septembrie a acestui an, inaugurand astfel noul stadion National Arena (fostul Lia Manoliu).

Dupa Bon Jovi, iata ca si legendarii U2 vor concerta anul acesta in Romania. Inca nu s-a anuntat oficial acest lucru insa negocierile sunt in toi si au sanse mari sa se finalizeze.

Trupa irlandeza va concerta se pare pe National Arena, fostul stadion Lia Manoliu, care se afla pe ultima suta de metri a restaurarii.

National Arena va fi inaugurat in vara anului viitor de catre primarul Capitalei Sorin Oprescu, iar in septembrie se pare ca prima trupa internationala care va concerta pe arena moderna, va fi U2.

„In septembrie stim sigur ca va fi un concert care va aduna aproximativ 60.000 de oameni. Exista discutii cu un promotor al formatiei U2. Daca nu va fi U2 va fi cu siguranta un band din cele mai bune cinci-sase trupe, pentru ca bucurestenii si nu numai merita un asemenea eveniment”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX directorul Directiei de Investitii din Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Bogdan Hreapca.

”Este foarte adevarat ca ne dorim sa aducem in Romania la inaugurarea stadionului «Lia Manoliu» o trupa ca U2, insa este prematur sa spunem ca vom reusi acest lucru”, a mai spus Bogdan Hreapca.

Daca negocierile vor esua, organizatorii au in calcul si alte formatii de top pentru inaugurarea stadionului insa s-au ferit sa nominalizeze.

Pe fostul Stadion National au concertat in trecut Michael Jackson, George Michael, Rolling Stones, Metallica, Enrique Iglesias si Rod Stewart.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu