Style Radar

Inspirata de Londra, noua colectie TWEEN se adreseaza unui gentleman modern! Iata cum arata colectia de toamna/iarna 2014-2015!

Scris de Administrator

Brandul turcesc TWEEN a lansat colectia de toamna/iarna 2014-2015, o colectie inspirata de stilul unic al Londrei si destinata unui gentelman modern!

tween-toamna-iarna1

Brandul TWEEN imbina perfect traditia si tehnologia si lanseaza colectii mereu surprinzatoate pentru barbatii stilati si puternici.

tween-toamna-iarna32 tween-toamna-iarna2 tween-toamna-iarna3 tween-toamna-iarna4

Pentru Toamna/iarna 2014-2015, brandul turcesc propune o colectie fermecatoare, ce consta in piese cheie realizate din materiale si imprimeuri diferite, care se imbina insa unitar si spectaculos.

tween-toamna-iarna5 tween-toamna-iarna6 tween-toamna-iarna8 tween-toamna-iarna9

Printre acestea, se numara costumul din 3 piese combinat cu diferite texturi de materiale, fiecare dintre piese putand fi purtate separat. In aceasta colectie se mai regasesc tricotaje fine, sacouri, camasi de catifea si pantaloni, costume cu linii clasice, tricouri cu imprimeuri unice, paltoane si o multime de accesorii ce iti garanteaza un look de gentelman modern.

tween-toamna-iarna10 tween-toamna-iarna11 tween-toamna-iarna12 tween-toamna-iarna13

Colectia propune piese versatile ce pot sa fie combinate diferit, piese despre care pana acum nu ai fi crezut ca pot fi purtate impreuna. Spre exemplu, sacoul de la costumul tau favorit va merge perfect cu o pereche de jeansi si o camasa, dar si cu o pereche de pantofi sport cool.

tween-toamna-iarna14 tween-toamna-iarna15 tween-toamna-iarna16 tween-toamna-iarna17

Culorile vedeta ale noului sezon sunt maro, violet si albastru regal!

tween-toamna-iarna18 tween-toamna-iarna19 tween-toamna-iarna21 tween-toamna-iarna22 tween-toamna-iarna23 tween-toamna-iarna24 tween-toamna-iarna26 tween-toamna-iarna27 tween-toamna-iarna28 tween-toamna-iarna29 tween-toamna-iarna30 tween-toamna-iarna31

Scrie un comentariu