Stiri externe Video

Turneul Madonnei, un veritabil esec! Era ei a apus?

Scris de Administrator

Se pare ca actualul turneu al Madonnei nu se bucura nici pe departe de succesul scontat. Ba din contra, biletele raman nevandute! Iata care este cauza pentru care lumea refuza sa cumpere bilete la concertele divei!

turneul-madonnei

Toata lumea se astepta ca turneul Madonnei, Rebel Heart, sa se bucure de un succes rasunator, iar biletele sa se vanda ca painea calda. Iata insa ca socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ, iar lucrurile stau exact invers.

turneul-madonnei1

Biletele pentru turneul Madonnei, care debuteaza in martie 2016, au fost puse in vanzare la inceputul acestei luni, dar pana acum doar cele mai ieftine dintre ele s-au vandut deja.

turneul-madonnei3

La concetul din Brisbane, spre exemplu, mai exista inca o multime de bilete cu preturi cuprinse intre 204 si 510 de dolari.

Fanii Madonnei din Sydney si Melbourne au fost parca ceva mai entuziasti, insa nici ei nu s-au inghesuit sa cumpere biletele din cele mai scumpe categorii, cu preturi cuprinse intre 306 si 510 dolari.

Vanzarea atat de proasta a biletelor este cu atat mai putin inteleasa cu cat Madonna nu a mai sustinut de aproximativ 22 de ani un turneu in Australia.

Scrie un comentariu