News Stiri Interne Vedete

Tudor de la Fly Project s-a intors la prima iubire

Scris de Alexandru Manea

Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, a revenit la radio, prima sa iubire. Dupa 11 ani, in care a fost prezent in studioul de radio in calitate de invitat, Tudor a fost gazda matinalului Radio 21 in aceasta dimineata, alaturi de DJ Cristi Stanciu. Putini stiu insa ca artistul a avut primul contact cu radioul la numai 18 ani, pe vremea cand era elev la unul dintre liceele brasovene.

Tudor Ionescu Radio

Pasionat de radio de mic copil, Tudor de la Fly Project si-a implinit un vis in ziua in care a intrat pentru prima oara in studioul de radio. In aceasta dimineata, a retrait perioada adolescentei si s-a reintors la prima lui pasiune. Cantaretul a gazduit matinalul Radio 21 impreuna cu bunul sau prieten, Cristi Stanciu. Dupa 11 ani, Tudor recunoaste ca a avut emotii, dar spune ca emisia de radio e la fel ca mersul pe bicicleta. Nu se uita niciodata!

Fly-Project (1)

Inainte de muzica, Tudor a iubit radioul. Avea doar 16 ani si era elev la un liceu din Brasov cand a ajuns pentru prima oara intr-un studio de radio. A fost dragoste la prima vedere si inceputul unei cariere de succes. Ani de zile s-a trezit cu noaptea in cap, iar radioul devenise a doua casa. A renuntat insa pentru muzica, in urma cu 11 ani, cand a fondat trupa Fly Project.

Tudor Ionescu Cristi Stanciu

Cristi Stanciu, Andreea Beatrice si Tudor Ionescu

Asa ca propunerea de a realiza din nou matinalul la radio a fost acceptata din prima secunda. A fost mai greu cu ora de trezire, cinci dimineata, insa Tudor e obisnuit cu orele matinale avand in vedere ca pleaca saptamanal in afara tarii la concerte. Fly Project este una dintre cele mai de succes trupe romanesti. Baietii canta din 2005, iar de atunci ai reusit sa cucereasca si piata internationala. Printre sutele de concerte pe care le-au avut in afara Romaniei, se numara si cateva reprezentatii la petrecerile private ale lui Vladimir Putin.

Scrie un comentariu