News

Tudor Chirila si Andreea Raicu, impreuna in ajutorul copiilor bolnavi de cancer

Scris de Alexandru Manea

Andreea Raicu, Paula Herlo, Tudor Chirila, Cabral, Virgil Iantu si Bogdan Dumitrache au dat astazi startul unei campanii umanitare sustinuta de Asociatia “Salveaza Vieti”. Scopul: construirea unui centru de diagnosticare si tratare a cancerului la copii.

Obiectivul principal al campaniei este strangerea de fonduri destinate crearii unui Centru de Excelenta in diagnosticarea si tratarea cancerului la copii.

Totodata se urmareste informarea populatiei cu privire la usurinta cu care orice persoana fizica poate redirectiona 2% din impozitul pe venit catre un ONG, salvand un copil bolnav de cancer de la moarte.

Tudor Chirila este scenarist si regizor pentru “Salveaza Vieti”.

Campania online consta in 6 clipuri in care cele 6 vedete apar alaturi de cate un copil bolnav de leucemie. Conceptul spotului, scenariul si regia ii apartin lui Tudor Chirila.

“M-am gandit ca vom fi mai eficienti in trezirea constiintei oamenilor daca vom folosi copii bolnavi de cancer, care isi joaca propriul rol, decat daca am folosi actori. Este de apreciat ca parintii si-au dat acordul, in speranta ca astfel pot salva niste vieti.

Vedetele care apar langa copii reprezinta un sprijin pentru acestia, iar tacerea lor subliniaza faptul ca nu mai sunt cuvinte de spus. Important e sa actionam si sa redirectionam cei 2% din impozitul pe venit pentru ca astfel putem salva acesti copii. Pentru toti cei care am participat la filmari, experienta a fost una extrem de emotionanta. Speram ca va trezi aceleasi emotii si in randul publicului”, declara Tudor Chirila.

Scrie un comentariu