Stiri Interne

Tudor Chirila isi anuleaza proiectele din cauza problemelor de sanatate

Scris de Alexandru Manea

Tudor Chirila a anuntat ca isi anuleaza cateva spectacole in aceasta perioada, intrucat se confrunta cu probleme de sanatate si are nevoie de o pauza vocala de cel putin doua saptamani. Iata ce s-a intamplat.

tudor-chirila-probleme-sanatate

Tudor Chirila se confrunta cu probleme de sanatate, probabil cauzate de ganglioni pe corzile vocale, astfel ca se vede nevoit sa isi anuleze spectacolele din aceasta perioada.

Astfel se face ca artistul va sta in pauza vocala timp de cel putin doua saptamani, perioada in care nu va fi capabil sa joace in piesele „Coada” si „Tartuffe”, dar nici sa sustina concerte alaturi de trupa Vama.

„Este vorba despre o situatie speciala. Cand vine vorba de sanatate, nu prea ne permitem sa ne jucam”, a mentionat el intr-un mesaj postat pe Facebook

Jorge si-a anulat si el concertul

Jorge-accident-picior

O intamplare similara a avut loc recent si in cazul lui Jorge. Artistul avea programat un concert exceptional la Cinema Patria, insa evenimentul a fost amanat pentru o data ulterioara intrucat solistul s-a accidentat la repetitii.

I-a fost recomandata o perioada lunga de recuperare, timp in care, avand piciorul bandajat, nu va putea sa repete pentru spectacol.

Problema medicala, denumita ligament coxofemural inflamat, a aparut in urma repetitiilor intense pentru musicalul Romeo si Julieta si pentru show-ul de la Cinema Patria.

Scrie un comentariu