Stiri Interne Video

De ce sufera Tudor Chirila! Si-ar putea pierde vocea daca nu se opereaza urgent!

Scris de Administrator

Tudor Chirila are probleme din ce in ce mai grave de sanatate! Artistul a amanat toate concertele pe care le avea programate in urmatoarea perioada. Se pare ca singura cale de a se insanatosi ar fi sa se opereze de urgenta!

tudor-chirila-voce

Tudor Chirila a anuntat ca isi anuleaza cateva spectacole in aceasta perioada, intrucat se confrunta cu probleme de sanatate si are nevoie de o pauza vocala de cel putin doua saptamani. Se pare insa ca problemele lui nu s-au rezolvat nici pe departe atat de simplu pe cat spera artistul, astfel incat, cel mai probabil, va fi nevoit sa se opereze pentru a nu risca sa ramana fara voce.

VAMA la BESTFEST pe 5 iulie 2013

Conform ziarului Libertatea, Tudor Chirila s-a internat pentru o zi intr-un spital din Bucuresti pentru a face mai multe analize, iar medicii au stabilit ca artistul are un hematom in gât, cel mai probabil pe corzile vocale.

tudor-chirila-voce2

Asadar, interventia chirurgicala ar fi singura cale prin care Tudor Chirila ar putea sa scape de problemele care ii dau de cap, dandu-i astfel posibilitatea sa revina pe scena, atat la concerte, cat si la teatru.

Scrie un comentariu