Stiri Interne

Trupa „Vacanta Mare” se reuneste! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu pregates reunirea trupei de comedie „Vacanta Mare”. Pe 8 decembrie vor avea un spectacol la Sala Palatului in care, pe langa reeditarea personajelor si scenetelor din trecut, vor surprinde si cu subiecte la zi, intr-o maniera la fel de haioasa.

vacanta-mare

Trupa de umor „Vacanta Mare” a scris istorie in urma cu 15 ani. La acea vreme, Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si Dan Sava (cel care a murit intr-un accident de masina) colindau toata tara cu spectacole de comedie care umpleau salile pana la refuz.

Fiecare spectacol era ulterior lansat pe caseta audio si video pentru ca si mai multi romani sa il poata urmari, de acasa. Succesul de care se bucurau atunci le-au adus un contract important cu Pro TV.

Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si Axinte au inceput atunci sa filmeze, alaturi de alti actori, scenete de televiziune si, ulterior, chiar si un film de lung metraj.

Dupa cativa ani petrecuti in Pro TV, trupa s-a mutat la Kanal D. In 2009, grupul s-a despartit si fiecare a luat-o pe propria cale in cariera. Mugur Mihaescu a devenit om de afaceri, Axinte impresar artistic, iar Radu Pietreanu si-a facut trupa muzicala.

Iata ca sfarsitul lui 2013 aduce mult-asteptata revenire a grupului de umor. „Vacanta Mare” va fi acum compusa doar din Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu.

vacanta-mare-1

Cei doi actori vor sustine un spectacol la Sala Palatului, pe 8 decembrie, in care vor reedita scenete mai vechi, care au avut un mare succes, dar vor aduce si noi momente, la zi, despre politicieni, persoane publice din showbiz, si chiar vor inventa noi personaje haioase, ce se vor alatura cunoscutelor Garcea si Leana lui Costel.

Scrie un comentariu