News

Trupa No Doubt se reuneste dupa 11 ani! Vor lansa un nou album in luna septembrie!

Scris de Christian Stan

Fanii trupei No Doubt vor sari in sus de bucurie la vestea ca trupa revine pe piata muzicala, dupa o pauza de 11 ani. Gwen Stefani, Tom Dumont, Tony Kanal si Adrian Young vor filma saptamana viitoare clipul noului single, „Settle Down”, ce anunta lansarea albumului din luna septembrie.

Dupa mai bine de 11 ani de pauza, componentii trupei No Doubt au revenit in studio pentru un nou album, ce va fi lansat pe 25 septembrie.

„Push and Shove” este numele ales pentru a marca al saselea disc din cariera muzicienilor, iar primul extras pe single este piesa „Settle Down”, al carei clip se va filma saptamana viitoare.

Gwen Stefani, Tom Dumont, Tony Kanal si Adrian Young au anuntat vestea pe site-ul oficial al trupei, iar in aceasta perioada de pauza cea mai activa a fost Gwen Stefani, care a lansat doua discuri solo.

Ultimul album al lui Stefani a fost lansat in 2006 si s-a numit „The Sweet Escape”. In toata aceasta perioada, Stefani s-a dedicat vietii de familie.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu