News

Trupa LMFAO s-a despartit! Concertul lor de la Bucuresti, de pe 4 octombrie, pus sub semnul intrebarii?!

Scris de Christian Stan

Canta impreuna de mai bine de sase ani, insa Redfoo si SkyBlu, cei doi baieti care formeaza LMFAO, au ajuns celebri abia anul trecut cu hituri precum „Party Rock Anthem” sau „Sexy and I Know It”. Se pare ca cei doi nu au putut manageria corect succesul de care s-au bucurat, astfel ca au anuntat ca isi vor continua cariera muzicala pe cai separate.


Trupa LMFAO avea programat un concert la Arenele Romane pe 4 octombrie, insa prestatia lor din Romania sta sub semnul intrebarii, intrucat Redfoo si Skyblue au anuntat ieri ca trupa s-a destramat. Cei doi au ajuns acum la neintelegeri si au declarat ca au hotarat, amical, sa isi continue cariera muzicala separat.

Cei doi au inceput sa cante impreuna inca din anul 2006, insa abia anul trecut au cunoscut cu adevarat succesul, odata cu lansarea unor hituri precum „Party Rock Anthem” sau „Sexy and I Know It”.

Sunt deja renumite performantele lor unice in cele mai importante ceremonii din lume , alaturi de artisti de talie internationala printre care se numara David GuettaJustin Bieber (American Music Awards) si Madonna (Superbowl 2012).

Scrie un comentariu