Stiri Interne Vedete

Trupa Holograf ramane unita! Ce decizie a luat Dan Bittman

Scris de Alexandru Manea

Trupa Holograf ramane unita. Dan Bittman si colegii sai de trupa au ajuns la o intelegere pentru a continua pe acelasi drum, insa asta nu exclude colaborarile individuale ale solistului. Acesta le va da insa o parte din incasari colegilor sai.

holograf

Trupa Holograf nu se va destrama, spre bucuria fanilor care sperau ca zvonurile sa nu fie adevarate. Insa membrii trupei aveau intentii serioase sa porneasca pe drumuri diferite. Colegii de trupa ai lui Dan Bittman erau suparati din cauza colaborarilor individuale ale artistului si lipsa de interes in ceea ce priveste Holograf. In urma cu o luna, Edi Petrosel spunea chiar ca au in calcul un plan B, acela de a gasi inlocuitor pentru Bittman, in cazul in care se trezesc, preste noapte, ca formatia nu mai are solist.

”Este adevarat ca treburile in formatia Holograf nu mai sunt ca acum 10 ani, dar omul e liber sa faca ce vrea. Daca Dan nu va mai vrea sa cante, atunci ne vom gandi si noi la planul B. Daca el va decide ca vom rupe colaborarea, ne vom conforma”, a declarat artistul pentru Click.

dan-bittman-iris

Intre timp, apele s-au mai limpezit, iar cei cinci artisti au ajuns la o intelegere: continua concertele impreuna, iar Dan Bittman le va da colegilor sai de trupa 20 la suta din incasarile sale pentru colaborarile cu alti artisti. Se pare ca aceasta varianta a fost acceptata de toti cei patru colegi ai lui Bittman: Edi Petrosel, Tino Furtuna, Mugurel Vrabete si Romeo Dediu.

holograf 2

Problemele membrilor Holograf au pornit de la bani. Dan Bittman, nemultumit de incasarile trupei, a decis sa cante si pe cont propriu. Acesta a colaborat recent cu Cristi Minculescu si alti artisti din Romania, fara sa implice intreaga trupa. Numai in luna mai, acesta are programate mai multe concerte in Moldova, onorariul fiind de 7.000 de euro pentru un singur spectacol, mai scrie Click.

Scrie un comentariu