Stiri Interne

Trupa Amadeus, revenire spectaculoasa! O noua piesa dinamica, o noua formula!

Scris de Administrator

Trupa Amadeus, unul din cele mai apreciate proiecte muzicale de calitate din Romania, revine cu o noua piesa intitulata „Unstoppable” si, in acelasi timp, o noua formula.

Amadeus

La aniversarea a 13 ani de activitate pe piata muzicala, trupa Amadeus lanseaza „Unstoppable”, o piesa dinamica, cu un mesaj puternic, ce indeamna ascultatorii sa isi urmeze visurile si sa lupte pentru implinirea lor indiferent de piedici. Compusa de Xenti Runceanu, piesa “Unstoppable” pune in valoare abilitatile artistice ale celor patru componente ale trupei, maiestria cu care acestea canta la vioara, violoncel sau pian.

Andreea-Runceanu-Amadeus

Odata cu lansarea noii piese, trupa Amadeus prezinta si noua componenta. Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu au acum doua noi colege. Este vorba de Bianca Gavrilescu, cea care, in paralel cu activitatea muzicala, a lucrat si ca manechin, castigand chiar Top Model Romania 2012 si locul 2 la Most Liked Model Awards Cannes, si Naomi Anelis, o tanara extrem de talentata la pian si pasionata de jazz.

Naomi-Anelis-Amadeus

Naomi ne-a cucerit de la prima intalnire cu zambetul ei si apoi, in studioul de inregistrari, cu usurinta cu care improvizeaza pe orice gen de muzica. Este pasionata de jazz, este foarte creativa si acest lucru aduce culoare noua in sound-ul trupei”, declara Andreea Runceanu.

Bianca-Gavrilescu

Despre Bianca Gavrilescu, artista are doar cuvinte de lauda: „Cand ne-a fost recomandata Bianca si ni s-a povestit de ea ca a castigat si Top Model cat si premii la concursurile cu vioara si ca este si o fata foarte de treaba, ni s-a parut ca este imposibil sa aiba chiar toate aceste calitati. Asa s-a dovedit a fi. Ne completam foarte bine pe scena, este temperamentala, canta exceptional si credem ca publicul nostru se va indragosti de ea”, adauga artista.

Amadeus-2

Noua piesa a trupei Amadeus, “Unstoppable”, include cuvinte cheie soptite de fiecare artista in parte. Astfel, pe parcursul compozitiei putem asculta mesaje motivationale precum „We are young”, „We are wild”, „We are free”, „Together we are unstoppable”. („Suntem tineri”, „Suntem exuberanti”, „Suntem liberi”, „Impreuna suntem de neoprit”).

Patricia-Cimpoiasu-Amadeus

„Am gandit ‚Unstoppable’ ca o piesa care sa te motiveze sa mergi mai departe, sa lupti pentru visurile tale, sa te faca mai puternic sa treci peste toate obstacolele vietii. Traiti-va clipa si nu va abateti de la calea spre idealul la care tintiti. Orice este posibil!”, declara Patricia Cimpoiasu.

Noua piesa Amadeus este disponibila pe Youtube, urmand ca in curand sa beneficieze de un videoclip cu totul special.

Scrie un comentariu