Evenimente Stiri Interne

Trupa Amadeus a cantat live in show-ul Dior de la Monte Carlo

Scris de Sorin Dutoiu

Trupa Amadeus scrie istorie pentru industria muzicala autohtona devenind prima formatie din Romania implicata intr-o campanie a unui mare brand de moda international.

amadeus-show-dior-1

Cele patru tinere artiste au sustinut un recital electrizant in cadrul evenimentului casei Dior, ce a avut loc in cadrul Nocibé Convention, din Salle des Etoiles, Monte Carlo.
Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au fost selectate de reprezentantii Dior din zeci de proiecte muzicale similare prezente in intreaga lume, pentru a da viata show-ului pe care l-au pus in scena in Monaco.

Artistele din Romania au interpretat live muzica de pe coloana sonora a spoturilor publicitare ale casei de moda, aparand in fata publicului in costume speciale, cu leduri, ce au creat o atmosfera unica, electrizanta.

amadeus-show-dior-5

Pe ecranul imens amplasat pe scena au rulat in tot acest timp reclamele antologice ale casei Dior, in care apar celebrii Charlize Theron, Natalie Portman, Camille Rowe si Robert Pattinson.

Trupa Amadeus a interpretat live un mash-up audio al pieselor din reclamele pentru parfumurile J’adore, Miss Dior, Poison Girl, Dior Homme precum si pentru ultimul ruj Dior. Piesele le apartin celebrilor Janis Joplin, Led Zeppelin, James Brown, Brodinski si Woodkid si au fost reorchestrate de Amadeus si Xenti Runceanu in propriul stil, sub acceptul reprezentantilor Dior.

amadeus-show-dior-4

Pentru acest spectacol, artistele au colaborat cu designerii Laura Dimancea si Maria Toader pentru realizarea tinutelor si a costumelor speciale cu LED.
Trupa Amadeus a ajuns in Monte Carlo dupa un turneu european ce a inclus concerte la Opera Nationala din Barcelona si in Dublin, urmand alte spectacole in Milano, Roma si Casablanca.

amadeus-show-dior-2

amadeus-show-dior-8

amadeus-show-dior-7

amadeus-show-dior-6

“Suntem onorate de faptul ca am cantat in cadrul unui eveniment atat de important, in fata unei audiente selecte. Au fost reprezentanti de seama din industria de moda si de frumusete din toata lumea. Dupa concert, echipa Dior ne-a felicitat din tot sufletul, erau entuziasmati si ne-au spus ca sunt fericiti pentru alegerea facuta. A fost un proiect dificil intrucat am avut foarte putin timp pentru repetitii. Din fericire, totul a decurs in final foarte bine. In meseria noastra cateodata se intampla sa faci eforturi extrem de mari si sa treci prin momente foarte stresante. Dar esti rasplatit peste masura de bucuria pe care o simti pe scena, cand dai tot ce ai mai bun din tine si cand simti publicul cum vibreaza alaturi de tine. Asa a fost acum”, declara Andreea Runceanu.

Amadeus este trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internationala, concertand in ultimii 15 ani in peste 30 de tari, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, pana la mari lansari de branduri de lux. Artistele au sustinut concerte la Festivalul International de Film de la Cannes, la Gala Formula 1 Auto din Viena, La World Expo Shanghai, la o mare gala caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, precum si la evenimentele de lansare a unor noi modele auto si a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra si Dubai.

Cu aceaste ocazii, artistele din Romania au promovat muzica de calitate, dar si valorile Romaniei in medii exclusiviste, fiind catalogate de jurnalistii unei reviste din Statele Unite drept „una din cele mai originale trupe din Europa”.

Prin nou show-concept pe care l-a lansat, trupa Amadeus a devenit una din cele mai apreciate si cerute pentru a sustine concerte inclusiv la petrecerile corporate din Romania si de peste hotare.

Detalii despre show-ul Amadeus pot fi aflate accesand website-ul formatiei, www.amadeusmusic.ro.

Scrie un comentariu