News

Trupa ABBA se reuneste pentru nunta Printului William?

Scris de Christian Stan

Zvonurile aparute in luna decembrie despre o eventuala reunire a trupei ABBA incep sa prinda contur. Se pare ca trupa se va reuni pentru nunta Printului William, eveniment programat la Londra pe 29 aprilie.

Legendara trupa ABBA este aproape de reunire. In urma cu cateva luni au aparut primele zvonuri cum ca membrii trupei se gandesc sa mai cante din nou impreuna, dupa 30 de ani, iar acest lucru este foarte probabil sa se realizeze cu prilejul nuntii Printului William al Marii Britanii, eveniment programat pentru 29 aprilie.

Agnetha Faltskog a declarat ca este de acord sa mai cante odata cu Anni-Frid Lyngstad, Bjorn Ulvaeus si Benny Andersson, de dragul vremurilor trecute.

„Ar fi amuzant sa ma revad cu colegii mei de trupa si sa ne amintim de vremurile bune sau chiar sa cantam din nou impreuna. Nu ma gandesc sa refac trupa pentru un nou turneu mondial, asa cum Rolling Stones au facut, insa ar fi interesant sa ne mai reunim odata pentru un scop nobil sau un eveniment special”, a declarat Aghneta.

Scrie un comentariu