Stiri externe

Artistii care au refuzat sa cante la inaugurarea lui Donald Trump

Scris de Administrator

Colegiul Electoral l-a votat oficial pe Donald Trump la presedintie pe 19 decembrie 2016, iar echipa care se ocupa de ceremonia de investire a inceput pregatirile pentru ziua cea mare, insa un nume mare e dificil de adus. La inaugurarea lui Obama au cantat Beyoncé, Aretha Franklin, Yo-Yo Ma, James Taylor si Kelly Clarkson. Acum, din motive politice sau de alta natura, starurile nu vor aparea in fata microfonului pe 20 ianuarie.

Intrebati daca vor accepta invitatia de a canta la inaugurarea presedintelui Donald Trump, vedetele si cei din staff-ul lui Trump au raspuns, oferind uneori si argumentele necesare pentru optiunea lor.

Kanye West

artisti-trump

„Nu, nu, nu. Donald este un mare admirator al lui Kanye, asa cum suntem toti, dar el nu va canta la inaugurare”, a declarat purtatorul de cuvant al comitetului de inaugurare al lui Trump, Tom Barrack, pentru CNN.

Céline Dion

artisti-trump-2

Prietenul lui Trump care detine multe dintre hoteluri in Las Vegas, Steven Wynn, a spus ca ar fi putut usor sa-i ofere artistei un avans, dar ea a refuzat cand a fost contactata pentru acest job.

David Foster

artisti-trump-3

Muzicianul David Foster a scris intr-o postare pe Instagram: „M-am trezit in aceasta dimineata cu multe noutati. De mentionat ca mi s-a propus sa particip la inaugurare si am refuzat politicos si cu respect. Orice alta stire care va relata altfel nu este adevarata”.

Adam Lambert

artisti-trump-4

BBC relateaza ca Adam Lambert a spus „Nu cred ca voi accepta banii pentru asa ceva”.

Andrea Bocelli

artisti-trump-5

Surse apropiate artistului au declarat: „Bocelli a spus ca sub nicio forma nu va accepta spectacolul”. O alta sursa a adaugat: „Trump i-a sugerat lui Bocelli ca nu participa din cauza jocurilor de culise. Este trist sa fie tinut departe de scena intr-o zi istorica”.

Elton John

artisti-trump-6

Unul dintre organizatorii ceremoniei de inaugurare a lui Trump a declarat ca Elton John va sustine un concert cu acest prilej, insa reprezentantii artistului au dezmintit imediat informatia.

Alti artisti care au respins invitatia de a fi alaturi de Trump in ziua inaugurarii sunt: Garth Brooks, Vince Neil, Alex Wolff (Naked Brothers Band), Michael Rapaport, The Chainsmokers, Eric McCormack, Issa Rae, The Dixie Chicks, Zara Larsson, Idina Menzel, John Legend si Rebecca Ferguson. Trump a primit refuzul inclusiv de la toate fanfarele din Washington.

Scrie un comentariu