Stiri Interne

Trucul Adelinei Pestritu de a arata atat de slaba dupa nastere

Scris de Alexandru Manea

Adelina Pestritu apeleaza la un truc pentru a avea o talie ingusta si a arata atat de slaba la foarte scurt timp dupa nastere. Iata ce face!

Trucul Adelinei Pestritu de a arata atat de slaba dupa nastere

Adelina Pestritu si-a pus fanii pe jar dupa ce a postat o imagine in care arata la fel de slaba ca inainte de a ramane insarcinata, desi fotografia a fost realizata, dupa cum sustine, la foarte scurt timp dupa nastere.

Multi dintre cei care ii urmaresc pagina de socializare nu au crezut-o si au acuzat-o ca posteaza fotografii de dinainte de sarcina, pe care pretinde ca sunt realizate acum.

Intr-adevar, vedeta pare extrem de slaba, cu o talie ingusta, un lucru greu de acceptat de multe mamici care stiu cat de greu le-a fost sa revina in forma dupa nastere.

Ce silueta are Adelina Pestritu la doua zile dupa nastere

Pe langa o mare atentie acordata alimentatiei, Adelina apeleaza insa si la un truc pentru a avea o talie atat de ingusta. Mai exact, poarta un corset special lansat de celebra Kourtney Kardashian. 


Acest corset este folositor dupa nasterea prin cezariana si, purtat pe sub haine, modeleaza frumos silueta. Acest accesoriu poate fi cumparat din Romania cu 370 de lei. 

Scrie un comentariu