News

Pentru acest trofeu de cristal se lupta Alex Velea si Smiley la Media Music Awards

Scris de Alexandru Manea

Alex Velea, Smiley si toti artistii romani care au lansat hituri in ultimul an se vor lupta pe 19 septembrie, la Sibiu, pentru a castiga unul din premiile Media Music Awards.

trofeu-media-music-awards-artisti

Mult ravnitele trofee sunt confectionate in totalitate din cristal, au fiecare 35 de centimetri inaltime, o greutate de 2 kilograme si sunt inscriptionate cu sigla evenimentului si cu numele categoriei de care apartin.

Productia lor a durat aproape o luna, iar in seara galei din 19 septembrie vor fi aduse in Piata Mare a Sibiului intr-un seif special menit sa le protejeze impotriva socurilor.

trofee-media-music-awards-5

Trofeele Media Music Awards vor fi acordate celor mai difuzati artisti romani la radio si televiziune, pe baza rapoartelor Media Forest, in cadrul unei gale fastuoase ce se va derula timp de mai bine de trei ore in Piata Mare a Sibiului.

trofee-media-music-awards4

In cadrul evenimentului vor canta artisti de top precum Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Voltaj, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project si Faydee.

Afis Media Music Awards

Media Music Awards este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.

Scrie un comentariu