ADPM Coffee Break Stiri externe

Triunghiurile amoroase de la Hollywood. De la Elizabeth Taylor la Justin Bieber

Scris de Alexandru Manea

Triunghiurile amoroase au existat dintotdeauna la Hollywood si au inclus nume mari din cinematografie si muzica. Iata 11 povesti in acest sens.

Triunghiurile amoroase de la Hollywood. De la Elizabeth Taylor la Justin Bieber

Justin Bieber s-a reintors in bratele Selenei Gomez, in timp ce aceasta inca era oficial iubita artistului The Weeknd. Este una din stirile cele mai viralizate in aceasta perioada in presa mondena internationala. Acest tip de triunghi amoros a existat insa dintotodeauna la Holluwood, iar protagonisti au fost actori si artisti celebri. Iata 11 povesti de acest tip.

Eddie Fisher, Debbie Reynolds si Elizabeth Taylor

Debbie Reynolds si Eddie Fisher formau, in anii 50, unul din cele mai admirate cupluri de la Hollywood. Debbie era atunci prietena cu Elizabeth Taylor, mergand impreuna la cursurile MGM. Debbie si sotul ei, Eddie Fisher, au fost domnisoara si cavaler de onoare la nunta lui Elizabeth Taylor cu Mike Todd. Doar ca situatia avea sa se schimbe radical la scurt timp dupa aceea. Sotul lui Taylor a murit intr-un accident aviatic, iar, in timp ce o consola, intre Eddie Fisher si celebra actrita s-a aprins flacara iubirii. Fisher a divortat de Debbie Reynolds dupa cinci ani si apo s-a insurat cu Elizabeth Taylor.

Spencer Tracy, Louise Treadwell si Katharine Hepburn

Spencer Tracy si Katharine Hepburn formau un cuplu perfect pe marele ecran, desi Tracy era casatorit cu Louise Treadwell, cu care avea doi copii. Desi ajunsesera sa nu se mai inteleaga, Louise nu a dorit sa divorteze intrucat religia catolica nu permitea divortul. Au inceput sa traiasca astfel separat, desi erau inca legal sot si sotie, iar Tracy sa inceapa relatia amoroasa cu colega lui de platou, Katharine Hepburn. Casnicia s-a incheiat odata cu decesul actorului, in 1967.

Johnny Cash, Vivian Liberto si June Carter Cash

Johnny Cash si Vivian Liberto s-au casatorit in 1955, dupa trei ani in care au tinut legatura prin scrisori de dragoste, el fiind inrolat in armata, in Germania. Au adus pe lume patru copii. Cash a inceput turnee nationale, a devenit dependent de alcool si droguri. A cunoscut-o pe June Carter, cu care a inceput o relatie amoroasa, desi era casatorit inca. Vivian a aflat de acest lucru si a inaintat divortul. Dupa doi ani, Cash s-a casatorit cu June Carter, iar casnicia a durat pana la moartea artistului, in 2003.

Courtney Love, Billy Corgan si Kurt Cobain

La inceputul anilor 90, Courtney era intr-o relatie cu Billy Corgan, din trupa The Smashing Pumpkins. Cei doi s-au despartit dupa ce artista s-a aratat deranjata de faptul ca partenerul ei nu ii platea zborul spre casa, dupa un concert. The Smashing Pumpkins aveau atunci turneu cu Nirvana. Asa l-a cunoscut Courney pe Kurt Cobain, careia i-a devenit iubita si cu care are o fata. A declarat chiar ca fetita a fost conceputa cu Kurt Cobain intr-o noapte in care trebuia sa fie acasa la Billy Corgan…

Meg Ryan, Dennis Quaid si Russell Crowe

Meg Ryan era casatorita, de noua ani, cu Dennis Quaid, cand, in 2001, l-a inselat cu Russell Crowe in timp ce filmau in Ecuador filmul Proof of Life. Quaid a intentat divortul odata ce stirea s-a propagat in toata presa. Meg Ryan a sustinut ca sotul ei a fost infidel, la randul sau, in timpul casniciei. Dupa ce a divortat de Quaid, Meg si Russel s-au despartit…

Aaron Carter, Hilary Duff si Lindsay Lohan

In 2003 Aaron Carter si Hilary Duff formau un cuplu de doi ani, cand Aaron a inceput sa se intalneasca in paralel cu Lindsay Lohan. S-a ajuns astfel la momente de rafuiala publica intre cele doua tinere. Lohan a luat-o in ras pe Duff chiar si in timpul emisiunii Saturday Night Live. Desi Carter a incercat apoi sa o recucereasca pe Hilary, nu a reusit.

Brad Pitt, Jennifer Aniston si Angelina Jolie

Brad Pitt si Jennifer Aniston au devenit un cuplu in 1998, iar in 2000 s-au casatorit. Dupa cinci ani, in 2005, Pitt s-a indragostit de Angelina Jolie in timpul filmarilor pentru Mr and Mrs Smith. Actorul a divortat de Aniston si a inceput relatia, in mod oficial, cu Angelina, cu care s-a casatorit in 2014 si de care s-a separat anul trecut.

Kristen Stewart, Robert Pattinson si Rupert Sanders

Kristen Stewart si Robert Pattinson erau unul din cele mai admirate cupluri in perioada in care seria Twilight era in apogeu. Actrita a fost fotografiata insa sarutandu-se cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and the Huntsman, el fiind si casatorit cu Liberty Ross. In ciuda celor intamplate, Kristen si Robert nu s-au despartit imediat, ci in 2013. Sotia lui Sanders a inaintat insa divortul in 2013.

Joe Jonas, Taylor Swift si Camilla Belle

Joe Jonas si Taylor Swift formau unul din cele mai admirate cupluri din industria muzicala, pana cand artistul i-a dat papucii acesteia printr-o conversatie telefonica ce a durat doar 25 de secunde. Scurt si la obiect. Dupa care a fost zarit in compania lui Belle, motivul despartirii de Swift.

The Weeknd, Bella Hadid si Selena Gomez

The Weeknd si Bella Hadid au avut o relatie cu nabadai pana la sfarsitul lui 2016 cand au decis sa se desparta. Imediat dupa au aparut zvonuri ca artistul se vede cu Selena Gomez, Hadid declarand ca se simte tradata.

Selena Gomez, The Weeknd si Justin Bieber

Selena Gomez si Justin Bieber formeaza, se pare, din nou un cuplu. Cei doi s-au revazut in timp ce The Weeknd, iubitul oficial al artistei la acea vreme, era plecat in turneu. The Weeknd si Selena Gomez au anuntat in cele din urma ca s-au despartit in mod oficial.

Scrie un comentariu