Stiri Interne

Tripletii Nicoletei Luciu iau lectii de pian! Iata ce activitati interesante mai au la gradinita RIO!

Scris de Alexandru Manea

Kim, Kevin si Karoly, tripletii Nicoletei Luciu, au fost inscrisi la cursuri de pian si de inot. Micutii, in varsta de doi ani si jumatate, sunt inscrisi la gradinita RIO, din zona Tei a Bucurestiului, si sunt fascinati de „specializarile” pe care le urmeaza.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tripletii Nicoletei Luciu invata, la gradinita RIO la care sunt inscrisi, sa deseneze, sa picteze si participa la serbari care mai de care mai interesante.

Mai nou, Kim, Kevin si Karoly au parte de activitati noi care ii fascineaza. Au fost inscrisi la cursuri de pian si de inot.

„Specializarile” sunt insa pe cat de frumoase, pe atat de solicitante, astfel ca seara micutii nici nu au timp sa asculte povestile citite de mama lor, sau sa spuna rugaciunea, ca adorm brusc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Merg la gradinita, la orele de pian si de saptamana acesta au inceput si orele de inot. Sunt atat de epuizati, incat nu trebuie sa imi pierd vremea cu ei ca sa ii adorm. Ii pregatesc de culcare, ii duc in camera lor si ii bag pe fiecare in patul lui, iar cand ma intorc sa vad ce fac deja se sforaie pe trei voci. Ce povesti, ce discutii, nu sufla in front. Nu apuca sa-si spuna nici rugaciunea. Pica precum avioanele”, a declarat Nicoleta Luciu pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu