ADPM Health

Tripletii Nicoletei Luciu au invatat sa se spele corect pe dinti la gradinita RIO

Scris de Administrator

Tripletii Nicoletei Luciu, micutii Kevin, Kim si Karoly, sunt inscrisi la gradinitia Rio din Bucuresti, acolo unde zilnic au parte de numeroase activitati educative. Spre exemplu, ieri, tripletii au invatat cu trebuie sa-si curete corect dintii, direct de la medicul stomatolog Belal Nijim si simpatica mascota Nazarino.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kim, Kevin si Karoly, copiii Nicoletei Luciu, au avut ieri o vizita surpriza la gradinita RIO din zona Tei, Bucuresti, unde sunt inscrisi. Medicul stomatolog Belal Nijim, alaturi de mascota Nazarino, i-au invatat cum se curata corect dintii zilnic. La ineditele cursuri a luat parte si Nicoleta Luciu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Eu de mic copil am fost atenta sa am dintii curati si sanatosi. Pentru mine spalatul pe dinti este ca un adevarat ritual. Nu am nicio carie si am vrut ca si copiii mei sa fie la fel de atenti la igiena orala. Sunt fascinati de periutele de dinti. Isi curata dintii, dar le mai si rontaie, dovada ca trebuie sa le schimbam in fiecare luna. Nu iti imaginezi ce reprize de plansete urmeaza daca indraznesti sa i le iei din mana in timp ce se spala,”, declara Nicoleta Luciu.

Kim, Kevin si Karoly au invatat ieri ca este foarte important sa isi curete dintii de sus in jos si de jos in sus si nu orizontal pentru ca astfel microbii de pe suprafata dintilor ar putea fi introdusi intre dinti. In plus, li s-a explicat ca este foarte important sa isi perie si limba si obrajii pe interior.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tripletii Nicoletei Luciu sunt inscrisi la gradinita Rio din zona Tei, Bucuresti. Acolo au parte zilnic de activitati educative: picteaza, deseneaza, invata sa gateasca briose, decoreaza prajituri, confectioneaza „bratari ale prieteniei”, asista si chiar participa la piese de teatru pentru copii.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu