Stiri Interne

Tricoul Simonei Radiș a fost licitat și achiziționat de Magicianul Robert Tudor.

Scris de Ana Kozma

Tricoul cu autograf scos la licitație de Simona Radiș a fost achiziționat de Magicianul Robert Tudor, cunoscut publicului din diverse producții de televiziune. Cei 800 de euro oferiți vor fi donați pentru bursele unor copii cu deficiențe neurologice.

Tricoul Simonei Radiș a fost licitat și achiziționat de Magicianul Robert Tudor.

Licitația a avut loc online, pe Pagina de Facebook a Federației Române de Canotaj, iar tricoul licitat a fost oferit în cadrul unui eveniment caritabil, al cărei ambasador a fost cunoscuta campioană olimpică.

A fost vorba de cea de-a opta ediție a Cooking Charity, eveniment organizat de Asociația Kinetobebe, dedicat acum personalităților din sport, la care au participat sportivi, foști sportivi, antrenori și profesori.

Invitații au gătit împreună, au socializat, dar au și făcut donații pentru programele de recuperare pediatrică și terapiile complexe pe care Asociația Kinetobebe le pun la dispoziția copiilor cu probleme neurologice.

Banii obținuți în urma licitației vor fi donați pentru bursele copiilor sprijiniți de Asociația Kinetobebe.

„Îi mulțumesc lui Robert Tudor, dar și tuturor celor care s-au implicat activ și au licitat pe Facebook sau chiar au făcut direct donații în contul Asociației Kinetobebe. Unde-s mulți, puterea crește și mă bucur enorm să văd că oamenii îmi sunt alături indiferent de situație. Fie că e vorba despre rezultatele pe care le obțin în competiții, fie că este vorba despre astfel de acțiuni umanitare prin care putem face bine împreună.

Este foarte important pentru acești copii să aibă parte de terapii și programe de recuperare fără de care nu pot duce o viață normală. Aceste terapii sunt extrem de costisitoare, iar Asociația Kinetobebe face deja de ani de zile tot ce îi stă în putință pentru a le veni în ajutor. Au și ei însă nevoie de sprijinul nostru și mă bucur că împreună am putut contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a unor copii. Mulțumesc tuturor pentru implicare!”, a declarat Simona Radiș.

Simona Radiș și-a scos la licitație tricoul cu autograf pentru a ajuta copiii cu deficiențe neurologice

Scrie un comentariu