Stiri externe Style Radar

45 de branduri de modă, tribut, la Paris, regretatului Alber Elbaz, fostul designer Lanvin

Scris de Ana Kozma

Recent s-a desfășurat, la Paris, un super fashion show intitulat „Love Brings Love”. A fost o prezentare de modă specială, în cadrul căreia 45 de branduri celebre i-au adus un tribut regretatului Alber Elbaz, fostul designer Lanvin.

45 de branduri de modă, tribut, la Paris, regretatului Alber Elbaz, fostul designer Lanvin

Fashion show-ul „Love Brings Love” a adunat laolaltă, în Paris, 45 branduri celebre în lumea modei. Toate și-au unit forțele pentru a-i aduce astfel un tribut lui Alber Elbaz, fost designer Lanvin. Acesta a murit anul acesta, la doar 59 de ani, în urma unor complicații cauzate de infectarea cu COVID-19.

Louis Vuitton pentru AZ Factory

„Natura modei este familia”, obișnuia să spună Alber Elbaz. Louis Vuitton, Giorgio Armani, Alexander McQueen, Comme des Garçons și Ralph Lauren sunt doar câteva dintre brandurile care s-au reunit la Paris pentru a arăta că acest lucru este adevărat.

Comme des Garçons pentru AZ Factory

Prezentarea de modă s-a desfășurat la Carreau du Temple. Fiecare dintre branduri a prezentat pe catwalk câte un look tribut pentru Alber Elbaz.

Valentino pentru AZ Factory

Pe runway au fost prezentate și 25 de ținute marca AZ Factory, brand ce îi aparținea regretatului designer.

Dior by Maria Grazia Chiuri

În public s-au aflat nume importante din lumea modei, precum Olivier Rousteing, Riccardo Tisci, Rick Owens sau Daniel Lee. De asemenea, celebrități printre care Naomi Campbell, Brigitte Macron sau Demi Moore.

A fost un omagiu plin de bucurie și de culoare, așa cum i-ar fi plăcut lui Alber Elbaz. Un om despre care cei care l-au cunoscut spun că era un model de bucurie, optimism și dragoste pentru semeni.

Dries Van Noten pentru AZ Factory

Unul dintre laitmotivele prezentării a constat în inimi. Inimi pe care Alber Elbaz obișnuia adesea să le deseneze în schițele sale.

Ce a însemnat designerul Alber Elbaz pentru Lanvin, în 20 de imagini

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Verze (@verzemag)

Scrie un comentariu