ADPM Beauty

Tratamentul minune pentru fata pe care Vica Blochina il face in pauza de pranz

Scris de Alexandru Manea

Pentru ca are zilnic un program extrem de aglomerat, dar este, in acelasi timp, preocupata de aspectul ei fizic, Vica Blochina a gasit cea mai rapida si eficienta solutie pentru a-si intinde, ridica si intineri pielea fetei fara sa apeleze la operatii. Odata la cateva luni, Vica isi revitalizeaza tenul apeland la medicul sau estetician, Iancu Morad, care ii face un tratament ce dureaza doar 20 minute.

Tratamentul minune pentru fata pe care Vica Blochina il face in pauza de pranz

“De cate ori este nevoie recurg la tratamente neinvazive sau minim-invazive, care nu schimba trasaturile fetei. Folosesc creme de cea mai buna calitate, imi aplic mereu masti hidratante, dar cel mai eficient pentru mine este un tratament fulger pe care mi-l face medicul meu estetician, Iancu Morad. Se numeste Dermapen. Dureaza doar 20 minute si il fac de multe ori chiar in pauza de pranz sau intre doua intalniri. Nu este invaziv, nu doare, dar imi lasa pielea foarte hidratata si vizibil mai tanara. Plus ca efectele dureaza cateva luni”, declara Vica Blochina.

Conform explicatiile medicului Iancu Morad, Dermapen este un dispozitiv prin intermediul caruia se introduce in piele un cocktail hranitor de vitamine si acizi. Tratamentul este minim-invaziv, rapid, nu necesita timp de recuperare, iar efectele se mentin pana la trei luni de zile.

“In vremurile care lumea nu mai prea are timp de nimic, aceste tratamente cu aparate precum Dermapen sunt chiar o minune. Se pot face chiar in pauza de pranz, au efect foarte bun si imediat dupa tratament pacienta poate reveni la activitatile zilnice. Dermapen are in varf niste ace care patrund in piele la o adancime presetata si insereaza un cocktail de vitamine, acid hialuronic si aminoacizi esentiali”, explica medicul estetician Iancu Morad.

Cum a scapat Claudia Pavel de cearcane dupa “Ferma”, cu ajutorul medicului Iancu Morad

Tratamentul se recomanda in special persoanelor care au trecut de varsta de 30-35 de ani si au inceput astfel sa piarda din rezervele naturale de acid hialuronic.

“Dermapen are efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile la nivel facial – in jurul ochilor, pentru conturul nasului sau al buzelor. Recomand la inceput 4-6 sedinte la interval de 3 saptamani, urmand apoi ca pacienta sa revina la o sedinta de intretinere odata la cateva luni”, adauga medicul Morad.

Interventia a fost realizata la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din Bucuresti sau Constanta, acolo unde isi fac tratamente si alte vedete precum Tania Budi, Raluca Badulescu, Claudia Pavel, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Catalin Botezatu.

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu