ADPM Beauty

Cum poti arata cu 5 ani mai tanara de Valentine’s Day, cu bani putini!

Scris de Administrator

In cazul in care nu ati avut timp sa vizitati saloanele cosmetice sau cabinetele medicilor esteticieni, mai aveti sansa ca de Valentine’s Day sa aveti un ten hidratat si vizibil intinerit, chiar si cu cinci ani. Din fericire, cu ajutorul Intraceuticals, tratamentul utilizat si de vedetele de la Hollywood inaintea marilor evenimente la care participa, acest lucru este posibil.

tratament-intraceuticals

Intraceuticals reprezinta cea mai recenta tehnologie in materie de tratamente de rejuvenare faciala neinvaziva, ce constituie alternativa pentru clasicele tratamente de injectari cu acid hialuronic sau botox.

tratament-intraceuticals6 tratament-intraceuticals1

„Tratamentul consta in introducerea in derm (al doilea strat al pielii unde, in mod normal, niciun alt produs cosmetic nu ajunge, decat prin injectari) a unui cocktail de acid hialuronic, vitamine A,C si E, si antioxidanti, prin intermediul oxigenului hiperbaric. Astfel se obtine o hidratare din interior si un aport de vitamine si acid hialuronic vitale pielii pentru a se mentine tanara”, declara Diana Paraschiv, specialist in estetica faciala non-invaziva la clinica Noblezza.

tratament-intraceuticals4

tratament-intraceuticals3

Intraceuticals este tratamentul urmat de vedete precum Madonna, Kim Kardashian, Victoria Beckham, Eva Longoria, Naomi Campbell, John Galliano, Miranda Kerr si poate fi urmat la Clinica Noblezza din Bucuresti.

tratament-intraceuticals2

Intraceuticals este tratamentul pe care Madonna il urmeaza inaintea oricarei aparitii publice. La fel procedeaza si marile vedete de la Hollywood cu cateva ore inaintea ceremoniei Oscar, astfel incat pe covorul rosu sa radieze de frumusete si sa fie admirate de publicul din intreaga lume.

tratament-intraceuticals5

O sedinta de Intraceuticals la Noblezza costa 100 de euro.

Scrie un comentariu