Stiri Interne

Transformarea lui Mihai Traistariu! Cum vrea sa arate artistul in cel mai scurt timp!

Scris de Alexandru Manea

Mihai Traistariu este decis sa se reinventeze din toate punctele de vedere. Si-a facut implant de par, merge la sala, mananca sanatos si vrea sa apara in curand in fata publicului cu o noua imagine. Iata despre ce este vorba.

mihai-traistariu-transformare

Mihai Traistariu a ajuns in punctul in care simte ca este necesar sa se reinventeze ca artist. Atat ca imagine, cat si muzical. A recurs la operatie de impant de par, avand acum suficient de multa podoaba capilara in zona frontala a scalpului pentru a-si putea modela freza asa cum isi doreste.

Apoi, s-a ambitionat sa mearga regulat la sala pentru a topi grasimea si a se umple ulterior de muschi. In paralel, el sustine ca urmeaza un regim alimentar sanatos si citeste carti motivationale.

mihai-traistariu-implant

In plus, vrea sa scape definitiv de parul de la subrat prin epilare permanenta si isi va pune dinti noi.

mihai-traistariu-selfie

mihai-traistariu-selfie-2

„Eram atat de complexat in trecut incat acum sunt la extrema cealalta. Totul se face cu munca! Sunt doar 10 % din ceea ce voi deveni! Mananc ultra sanatos, fructe la greu, peste, etc. Merg la sala de forta de 4 ori pe saptamana. Ma ingrijesc mai mult ca inainte.

Citesc carti moralizatoare si pozitive. Ma uit la filme DOAR daca au un mesaj constructiv. Iubesc pana peste cap. Rad tot timpul. Visez la vrute si nevrute. Muncesc din greu (am 2 firme si 208 angajati).

mihai-traistariu-selfie-3

mihai-traistariu-par

Astazi sunt programat la un salon din Constanta, unde-mi vor scoate firele de par de sub brat. Permanent! M-am saturat sa tot stau sa le rad cu lama. Sau sa le epilez! Totodata, sunt programat la un cabinet dentar, tot in Constanta, unde voi incerca sa obtin DANTURA PERFECTA.

E de munca la mine! Dar, cand imi propun ceva, nu ma las!La mine, zambetul si ochii sunt…fermecatori. De ce sa nu fie totul de nota 10?”, s-a confesat el pentru ziarulring.ro.

Scrie un comentariu