ADPM Beauty

Transformare radicala de look pentru Sarbatori? Iata ce recomanda Cristi Pascu

Scris de Alexandru Manea

Statisticile arata ca din ce in ce mai multe doamne si domnisoare opteaza pentru transformari radicale tocmai in preajma Sarbatorilor si a petrecerilor de Anul Nou. Celebrul hairstylist Cristi Pascu iti spune care sunt transformarile in trend in acest an.

Transformare radicala de look pentru Sarbatori? Iata ce recomanda Cristi Pascu

Perucile

“Cea mai simpla varianta pentru a obtine o transformare radicala sunt perucile. Femeile vor alege mereu peruci care vin in contrast cu nuanta naturala a parului. Blondele vor alege sa fie brunete si invers, insa nu este o regula. Sunt in trend perucile gri sau cele albastru-electric. In acest sezon se poarta si perucile asimetrice, cu taieturi geometrice, in lungimi dintre cele mai diferite”, spune Cristi Pascu.

Extensiile

“In special in luna Decembrie femeile vor sa faca o schimbare de look indrazneata, ceva ce nu au facut tot timpul anului, iar extensiile sunt o optiune in acest sens. Doamnele cu parul scurt vor apela la extensii lungi pentru a afisa o coafura elaborata in noaptea de Revelion. Foarte multe cliente cer vopsirea parului in culori vii, astfel ca nu ar fi exclus sa vedem multe doamne vopsite chiar fuchsia in aceasta perioada”, adauga Cristi Pascu,

Liquid Gold sau Liquid Silver

“Acest trend consta in aplicarea pe par a unei pelicule aurii sau argintii, care se obtine prin amestecarea gelului de par cu produse de machiaj aurii sau argintii. Se obtine astfel o pasta care se aplica de par cu o pensula, intocmai ca o vopsea. Arata spectaculos si va garanta o aparitie memorabila. Pasta se inlatura usor la spalare”, ne informeaza Cristi Pascu.

Glitter

“Pentru doamnele care nu apeleaza la niciuna dintre variantele de mai sus, dar isi doresc totusi ceva nou… exista glitter-ul. Putin glitter in par va aduce un plus de nonconformism unei coafuri clasice. In ultima perioada asistam la o confluenta intre cele doua domenii, make-up si hairstyle, iar rezultatele pot fi spectaculoase”, spune hairstylistul.

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentati hairstylisti de la noi, initiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania” si al “Academiei de Coafura Cristi Pascu”, prin care descopera si lanseaza noi talente in industria frumusetii.

 

Scrie un comentariu