Carusel Stiri Interne

Transfer! Cristina Topescu a lasat Prima TV pentru Antena 3!

Scris de Alexandru Manea

Dupa mai bine de un deceniu in care a prezentat stirile principale la Prima TV, Cristina Topescu s-a transferat la Antena 3 unde va prezenta, incepand de sambata, emisiunea „Dincolo de stiri cu Cristina Topescu”.

Cristina-Topescu-antena-3

Cristina Topescu a fost mult timp fidela postului Prima TV, unde a prezentat principalul jurnal de stiri al zilei. Iata ca jurnalista a facut recent un transfer de senzatie, lasand televiziunea la care a lucrat in ultimul deceniu pentru Antena 3.

Acolo urmeaza sa modereze o emisiune ce va dezbate stirile zilei, alaturi de invitati cunoscuti. Este vorba de productia „Dincolo de stiri cu Cristina Topescu„, ce va fi difuzata, timp de o ora, incepand cu acest weekend.

„Intotdeauna, de cate ori am facut o stire, am avut sentimentul ca ar mai fi fost atatea de spus. Am cultul detaliului (poate prea mult uneori), nu scriu foarte concis (filoloaga fiind), asa ca facerea unei stiri a fost pentru mine, de cele mai multe ori, o mica «suferinta». Nu aveam timp sa intru in profunzimea ei, sa ma duc la cauze si nici la efecte, cu toate fatetele lor. Ei, acum, imi vad visul cu ochii!

Cristina_Topescu

 

Pot face materiale mai lungi in emisiunea «Dincolo de stiri» decat atat cat pot sa fac intr-un jurnal de stiri. Emisiunea mea va include reportaje, filmate si scrise de mine, montate de producatoarea mea, Ruxandra Olteanu.

Filmate in sensul ca eu merg pe teren si le fac, pentru ca imaginea sigur ca e semnata de colegii mei, cameramanii, al caror rol in acesta emisiune este extrem de important. Voi avea si invitati in platou, va exista deci si segmentul de talk-show”, a declarat Cristina Topescu. Stirile de la Prima TV sunt prezentate acum de Melania Medeleanu.

Scrie un comentariu