Stiri externe

Transexualul Amanda Lepore are cel mai scump corp din lume! A facut peste 30 de operatii estetice!

Scris de Christian Stan

La 46 de ani, Amanda Lepore este unul dintre cei mai faimosi transexuali din lume, aceasta devenind celebra dupa ce a fost remarcata de fotograful David LaChapelle. A pozat pentru Playboy si Vogue si sustine acum show-uri in lumea intreaga, este prietena cu Lady Gaga, Elton John si Pamela Anderson si se lauda ca are cel mai scump trup din lume.

amanda-lapore

amanda2

Amanda Lepore (46 ani) s-a nascut barbat, insa operatia de schimbare de sex a suferit-o cand avea doar 19 ani. De atunci si pana astazi a suferit peste 30 de operatii estetice, fapt ce o indreptateste sa afirme ca are „cel mai scump corp din lume”. Aceasta a avut pana acum trei operatii de implant cu silicon, si-a aranjat pana si fesele, oasele fetei si chiar si-a fracturat cateva coaste pentru a putea avea talie minuscula.

amanda-lady-gaga

Amanda si Lady Gaga

„Cred ca si Rachel Welch si Cher au facut aceeasi operatie. Este interzisa in Statele Unite, insa eu am facut-o in SUA. Mi-au fracturat ultimele doua coaste si le-au impins inauntru, astfel incat nu am nicio cicatrice”, povesteste Amanda pentru Into the Gloss.

Fata Amandei a suferit o serie de interventii estetice, de la lifting chimic, la Botox, la injectii cu silicon si o operatie prin care linia parului a fost coborata cu cativa centimetri.

lepore-pamela

Amanda, alaturi de David LaChapelle si Pamela Anderson

„Cea mai dureroasa operatie a fost cea de schimbare de sex. Nu m-a durut atunci cand s-a intamplat, ci ulterior. Mi-au dat un dilatator pe care sa-l tin anumite ore pe zi in vagin. Aveam impresia ca am un cutit in mine. A fost cel mai dureros lucru pe care l-am experimentat in viata mea”, continua Amanda.

Amanda lucra ca entertainer in cluburile de noapte din New York inainte de a fi descoperita de fotograful David LaChapelle si de a poza pentru acesta. Astfel, Amanda a cunoscut celebritatea si a atras atentia marilor staruri mondiale. S-a imprietenit la catarama cu Elton John, Lady Gaga si Pamela Anderson, iar acum este platita cu bani multi sa calatoreasca in toata lumea si sa prezinte evenimente.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu