News

Tragedie in familia lui Pierce Brosnan! Fiica acestuia, Charlotte, a murit de cancer!

Scris de Christian Stan

Actorul Pierce Brosnan este devastat de pierderea lui Charlotte, fiica lui vitrega in varsta de 42 de ani, care s-a stins din viata pe 28 iunie. Charlotte s-a luptat vreme de trei ani cu cancerul ovarian si a murit in aceleasi conditii ca si mama ei, Cassandra, in urma cu 22 de ani.

pierce-charlotte

cassandra-sot

                               Cassandra, alaturi de sotul ei, Alex Smith

Tragedie mare pentru Pierce Brosnan, care si-a pierdut atat prima sotie cat si fiica din cauza cancerului ovarian. Fostul James Bond filma un thriller de actiune in estul Europei cand a fost instiintat, pe 28 iunie, de trecerea in nefiinta a fiicei sale, Charlotte, in varsta de 42 de ani.

„Pe 28 iunie, fetita mea Charlotte Emily a trecut la viata eternal mai inainte de vreme din cauza unui cancer ovarian. A fost inconjurata de sotul ei, Alex, de cei doi copii, Isabella si Lucas, dar si de fratii ei Christopher si Sean. Charlotte s-a luptat cu aceasta boala cu demnitate si curaj. Inimile noastre sunt mahnite in aceasta perioada. Ne rugam pentru ea si ne rugam ca leacul pentru aceasta boala sa fie gasit in curand. Va multumim tuturor pentru condoleantele sincere”, a scris Pierce Brosnan intr-un comunicat de presa official.

pierce-cassandra

Pierce Brosnan alaturi de sotia lui Cassandra si familia lor numeroasa, intr-o fotografie realizata in anii ’80

Charlotte este fiica adoptata a lui Pierce Brosnan, aceasta fiind nascuta in urma casatoriei Cassandrei cu Dermont Harris. Dupa moartea lui Harris, Cassandra s-a recasatorit cu Pierce Brosnan. in 1980, iar Pierce Brosnan a adoptat-o oficial in 1986.

pierce-cassandra2

Pierce Brosnan, alaturi de Cassandra din 1991, cu doar cateva luni inainte de moartea acesteia

La sfarsitul anilor ’80, Cassandra a fost diagnosticata cu cancer la ovare si a murit in decembrie 1991, cand avea doar 42 de ani. Tragedia este cu atat mai mare cu cat si mama si fiica au decedat la aceeasi varsta.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu