Stiri Interne

Totul despre operatia suferita de Nicoleta Luciu in Turcia

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu s-a operat saptamana trecuta la o clinica din Turcia, schimbandu-si protezele de silicon gigant, de peste 1 kg, cu unele mai mici, proportionale cu silueta sa, ajungand sa poarte cupa B la sutien, de la F cat avea pana de curand. Va prezentam fotografii atat de la controlul medical cat si cu rezultatele operatiei estetice.

nicoleta-luciu-inaintea-operatiei-sani

Problemele cu spatele ale Nicoletei Luciu, cauzate de greutatea protezelor de silicon puse in 2011, au convins-o pe vedeta sa apeleze la serviciile unor medici esteticieni de la clinica  Esteworld, din Turcia.

Acolo, bruneta s-a operat, saptamana trecuta, scotandu-si cupele de silicon gigant si inlocuindu-le cu unele mai mici.

nicoleta-luciu-silicoane-mari-3

Asa aratau sanii Nicoletei inainte de operatia de saptamana trecuta

“Nicoleta a ajuns la noi intr-un stadiu critic, cu dureri ingrozitoare de spate. Nu mai putea sa doarma noaptea pe spate, nu se mai putea misca, nu se putea apleca, nu putea sa care nimic”, a declarat Ensar Duman, reprezentantul clinicii Esteworld, in Romania.

nicoleta-luciu-clinica-turcia

Medicii au fost nevoiti sa ii scoata vechile implanturi, sa ii faca o reconstructie si o micsorare mamara, dar si sa ii puna implanturi noi.

”Ea avea implanturi de 570 de mililitri, ceea ce era foarte mult. Dupa ce au scos vechile implanturi, medicii au mai scos 210 grame de piele si de grasime din sanul stang si 260 de grame de piele si de grasime din sanul drept. Ulterior, s-au pus implanturi mai mici, de 370 de mililitri.

nicoleta-luciu-silicoane-noi

Asa arata bustul vedetei dupa operatie

Cand a ajuns in Turcia, medicii au descoprit si ca protezele ei vechi erau intoarse. Din cauza greutatii prea mari a bustului, sanii s-au lasat foarte mult, iar buzunarele ce gazduiau implanturile s-au largit, iar protezele s-au intors”, a precizat Ensar Duman.

Pentru a-si lua absolut toate masurile de siguranta si pentru ca obisniesc sa aiba grija de toti pacientii lor de la A la Z, medicii de la Esteworld i-au prelevat tesut Nicoletei Luciu si pentru investigatii amanuntite: “Nu a fost gasit ceva suspect, dar am preferat sa i se faca biospia. 90% este totul curat, dar rezultatul final va veni peste o saptamana. Nioleta si-a revenit foarte bine dupa interventia chirurgicala si este foarte multumita de rezultat”.

nicoleta-luciu-turcia

Nicoleta se mandreste acum cu sanii ei si asteapta nerabdatoare, dar si emotionata, rezultatul biopsiei: “Am apelat la medicii de la Esteworld tocmai pentru ca stiam ca sunt specilizati in astfel de interventii, de reconstructie. Eu aveam dureri foarte mari de spate din cauza greutatii sanilor. Mai grav a fost ca, in Turcia, mi-au scos 2 kilograme de implanturi, piele, grasime si tesut cu probleme.

Acum astept rezultatul biopsiei, eu sper sa nu fie probleme. Dar m-am pregatit psihic si mi-am pregatit si familia. Important este ca am facut aceasta operatie si mi-am salvat viata, fara sani, in caz ca vor fi probleme, pot sa traiesc. Acum platesc pentru greseala mea ca mi-am dorit foarte mult si ca mi-am pus sani mult prea mari. Daca, inainte de interventia din Turcia, aveam cupa F, la sutien, acum am ajuns la cupa B, practic am scazut cu patru numere. Cel mai important este sa fiu sanatoasa, oricum”, a declarat Nicoleta.

Scrie un comentariu