Stiri Interne

Totul despre nunta lui Dani Oțil

Scris de Ana Kozma

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au luat pe toată lumea prin surprindere sâmbătă, atunci când s-au căsătorit în secret. În afară de apropiați, nimeni nu știa că acest lucru se va întâmpla în prima zi de relaxare a măsurilor de restricție. Iată aici toate detaliile despre nunta lui Dani Oțil.

Totul despre nunta lui Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai. În luna ianuarie a anului trecut, matinalul de la Antena 1 și-a cerut iubita de soție pe plajă, în timpul unei vacanțe exotice. Plănuiau să își unească destinele în 2020, dar au amânat nunta din cauza pandemiei. Dani și Gabriela au făcut pasul cel mare sâmbătă, în prima zi de relaxare a măsurilor de restricție.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Nu a fost un eveniment grandios, ci a semănat mai degrabă cu o petrecere între prieteni. Evenimentul s-a desfășurat la restaurantul pe care Dani Oțil îl are în București.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Vidaicu (@iamroxanaionescu)

Ca nași, cei doi au ales un cuplu celebru. Este vorba despre Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Roxana și-a făcut apariția la nuntă într-un costum albastru electrizant și o pereche de pantofi stiletto de culoare galbenă. Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu s-au căsătorit la începutul anului trecut și locuiesc în Timișoara.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

De la eveniment nu a lipsit nici Răzvan Simion, colegul de emisiune al lui Dani Oțil. Acesta a participat la nunta bunului său prieten alături de actuala iubită, Daliana Răducan. A și postat pe rețelele de socializare fotografii cu aceasta, fiind pentru prima oară când cei doi se afișează public în calitate de cuplu.

Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Cum a arătat mireasa însărcinată în aproape 6 luni!

Tot însoțit de iubită a venit și Florin Ristei. Juratul de la X Factor se iubește cu una dintre concurentele din cel mai recent sezon al show-ului. Este vorba despre frumoasa Naomi Hedman. Inelul purtat pe deget de Naomi le-a atras atenția tuturor și duce cu gândul la o posibilă logodnă.

Invitaților le-a fost servit un meniu atent pregătit de chef Nicolai Tand. A fost un meniu variat, pentru toate gusturile. Printre preparate s-au regăst și pește, dar și porc la jar.

Pentru organizare, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au apelat la firme specializate în domeniu. Decorul a fost astfel unul de vis. Au avut zone speciale unde invitații să facă poze, decorațiuni spectaculoase, dar și un candy bar apetisant.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Dani a purtat un costum nude și încălțăminte casual, iar mireasa a strălucit într-o rochie vaporoasă albă. Rochia i-a venit de minune și a fost accesorizată cu un inel în formă de fluture. Bucehtul miresei a fost unul de sezon ce a inclus doar bujori. Flori care, de altfel, s-au regăsit și în zona de decorațiuni.

Scrie un comentariu