Evenimente

Totul despre flori și plante la Zilele Horticulturii Bucureștene – Hortus FlorShow România 2022

Scris de Ana Kozma

În perioada 5-8 mai 2022 se organizează cea de a XIX-a editie a Zilelor Horticulturii Bucureștene, eveniment organizat anual de Facultatea de Horticultură, în campusul Agronomie-Herăstrău, al Universitatății de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Totul despre flori și plante la Zilele Horticulturii Bucureștene – Hortus FlorShow România 2022

Cel mai frumos eveniment al primăverii vă conduce într-o călătorie în lumea horticulturii prin conferințe, ateliere, expoziții și demonstrații în aer liber. Veți avea ocazia să participați și la prezentările hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultură.

Împreună cu partenerii, organizatorii își propun să inspire vizitatorii să trăiască o viață mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică și sănătoasă, prin soluțiile de reciclare și de compostare a deșeurilor alimentare și vegetale și prin prezentarea celor mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină.

Vizitatorii vor putea achiziționa direct de la producători pomi și arbuști fructiferi, flori, plante ornamentale, semințe, răsaduri de legume și flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură și produse agricole tradiționale.

Ediția din acest an a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureștene se desfășoară sub simbolul bujorului, pentru a susține în continuare inițiativa proclamării oficiale a Bujorului ca Floare Națională a României.
Începând de joi, 5 mai, puteți porni în această călătorie fascinantă prin lumea horticulturii în Bd. Mărăști, nr.59, București, Sector1, între orele 10:00-18:00.

Scrie un comentariu