News Stiri externe

Tori Spelling a suferit o criza de nervi, iar sotul a chemat politia!

Scris de Christian Stan

O noua drama marca Hollywood! Trei echipaje de Politie au ajuns la casa lui Tori Spelling din Los Angeles joi dimineata, asta dupa ce sotul actritei a chemat in ajutor fortele de ordine, speriat de sotia lui care a suferit o criza de nervi.

Dean, sotul lui Tori Spelling, a recurs la politie pentru a-si calma sotia, care a suferit o criza de nervi joi dimineata. Trei echipaje au venit la fata locului si abia au reusit sa o calmeze pe fosta actrita, acum mama a cinci copii.

Sotul a inselat-o in timp ce era pe patul de spital? Tori Spelling a depus actele de divort!

Politistii au considerat insa ca nu sunt fapte destul de grave sa o aresteze pe Tori, iar Dean a fost fotografiat aratandu-le politistilor urme de zgarieturi pe brat. Mariajul celor doi a trecut prin perioade dificile in ultimii ani. In anul 2013, Tori si Dean au fost la un pas de divort dupa ce s-a aflat ca Dean i-a fost infidel. Apoi au aparut problemele financiare, iar cei doi au acceptat sa devina vedete de reality-show pentru a-si putea intretine copiii.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu