Stiri externe

Sotul a inselat-o in timp ce era pe patul de spital? Tori Spelling a depus actele de divort!

Scris de Administrator

Dupa nenumarate scandaluri in familie, toate petrecute in fata camerelor de luat vederi, Tori Spelling pare sa se fi saturat de infidelitatile si toanele sotului ei, iar apropiatii spun ca deja a facut demersurile necesare divortului de Dean McDermott.

tori-spelling-filled-out-divorce-papers

Tori Spelling si Dean McDermott si-au facut deja un obicei din a se certa mai ceva ca la usa cortului in fata camerelor de luat vederi. Si nici nu e de mirare, intrucat banii castigati in urma reality show-ului lor au fost colacul de salvare in momentul in care erau aproape de faliment.

Dupa numeroase scandaluri, fie legate de infidelitatea sotului, fie de problemele din viata lor sexuala sau legate de cresterea copiilor, se pare ca Tori Spelling s-ar fi hotarat in sfarsit sa puna piciorul in prag si sa incheie acest mariaj. Conform revistei In Touch, actrita isi doreste divortul.

“Atunci cand se afla in spital, in luna octombrie, a auzit ca Dean a fost fotografiat intrand intr-un sex shop. A ramas inmarmurita. Nu i-a venit sa creada ca sotul ei s-a intors la vechile obiceiuri si ca ii arde de prostii in timp ce ea este pe patul de spital. Crede ca o inseala din nou si vrea sa puna capat casniciei”, a dezvaluit un apropiat al actritei.

Semn ca lucrurile sunt cat se poate de serioase, aceeasi sursa spune ca Tori a inaintat deja actele de divort, lucru despre care sotul ei nu stie inca nimic. Mai mult, prietenii ei o incurajeaza sa iasa pentru a cunoaste pe altcineva, explicandu-i ca pe lume sunt multi barbate singuri si disponibili langa care ar putea fi fericita.

1 comentariu

Scrie un comentariu