News

Au vazut moartea cu ochii, insa Tori Spelling si bebelusul ei sunt acum in afara oricarui pericol!

Scris de Administrator

Lucrurile frumoase li se intampla acelora care stiu sa astepte. Cea de-a patra sarcina a lui Tori Spelling a fost una foarte grea, iar complicatii au aparut imediat dupa ce micutul Finn Davey a venit pe lume. Tori a trebuit sa fie din nou spitalizata din pricina unor probleme grave de sanatate, care insa s-au rezolvat.

Diagnosticata cu o forma severa a unei boli cu care nu multe femei insarcinate se confrunta, o boala datorita careia placenta i-a acoperit in totalitate colul uterin. Tori Spelling a suferit sangerari excesive pe toata perioada sarcinii.

“Cand l-am nascut, abia asteptam momentul in care il voi strange in brate.”, a declarat celebra mamica pentru US Magazine.

“A fost ceva de domeniul fantasticului. Imi amintesc cum ma gandeam mereu ca pur si simplu nu pot lasa trei copii fara mama.”

Actrita a indurat 4 luni in care stat tintuita in patul de spital, dar a ramas puternica pentru copiii ei.

“Imi imaginam in permanenta ca voi strange in barte un beleus sanatos. Asta a fost telul meu”, a mai spus Tori.

La cateva saptamani dupa  l-a adus pe lume pe Finn Davey, Tori Spelling a ajuns din nou la spital in stare de urgenta, actrita acuzand dureri grave. Tori a fost la un pas de a-si pierde viata, insa acum se afla in afara oricarui pericol.

Scrie un comentariu