Stiri externe

Alte probleme pentru Tori Spelling! Reality-show-ul ei nu este campion la rating!

Scris de Christian Stan

Toata drama personala pe care o traieste in aceasta perioada nu este de ajuns. Depresia lui Tori Spelling se poate accentua odata ce rapoartele de audienta indica faptul ca reality-show-ul „True Tori” a pierdut telespectatori dupa primele doua editii si nu poate mentine pasul cu un reality-show concurent, difuzat de postul TLC.

dean-tori

Depresia lui Tori Spelling se poate agrava avand in vedere ca sunt sanse slabe ca reality-show-ul „True Tori” sa fie reinoit pentru al doilea sezon. Emisiunea este difuzata de postul de televiziune Lifetime si este in concurenta cu un alt reality-show, „The Little Couple”, difuzat de TLC.

Daca „True Tori” a atras in seara premierei 1,05 milioane de telespectatori in fata micilor ecrane, concurenta  a avut o audienta de 2,28 milioane telespectatori. Mai mult, audienta pentru „True Tori” scade cu fiecare episod, in ultimele 2 saptamani in jur de 127.000 de persoane renuntand sa mai urmareasca aventurile si drama de familie a fostei actrite din „Beverly Hills 90210”.

„True Tori” urmareste drama cu care se confrunta Tori Spelling dupa ce a aflat ca sotul ei, Dean McDermott, a inselat-o. In cel mai recent episod, Dean a recunoscut ca a devenit dependent de alcool si de droguri in timp ce i-a fost infidel sotiei sale.

„Am un creier care vrea sa ma omoare. Creierul meu ma vrea mort. Asa functioneaza mintea alcoolicilor si a dependentilor de droguri. Imi spun ca o sa beau cateva cocktailuri, ca o sa iau cocaina si ca o sa ma opresc dupa trei linii. Niciodata nu este insa asa”, a declarat Dean.

 

Scrie un comentariu