Stiri externe

Vesti proaste pentru Tori Spelling si Jennie Garth! Sunt la un pas sa ajunga somere!

Scris de Christian Stan

Mini-reuniune “Beverly Hills 90210″ pentru sitcom-ul “Mistery Girls”, care a inceput sa fie difuzat de postul de televiziune ABC Family la sfarsitul lunii iunie. Tori Spelling si Jennie Garth au intrat in pielea unor femei detectiv, insa fara prea mare succes. Sitcomul este acum in pericol sa fie anulat.

tori-spelling-jennie-garth

Au trecut mai bine de 14 ani de la incheierea filmarilor pentru serialului “Beverly Hills 90210″, iarJennie Garth si Tori Spelling au avut din nou ocazia sa joace impreuna. Cele doua prietene apropiate sunt starurile unui sitcom numit „Mistery Girls”, care a fost difuzat de postul de televiziune ABC Family incepand cu sfarsitul lunii iunie. Jennie (42 ani) si Tori (41 ani) au intrat de aceasta data in pielea a doua femei casnice care devin detectivi particulari pentru a rezolva o crima.

Din punctul de vedere al cifrelor de audienta vestile nu sunt deloc bune pentru Tori si Jennie, care sunt acum in pericol sa ajunga din nou somere. Serialul a debutat cu o audienta modesta de 0,67 milioane de persoane, iar finalul sezonului a fost urmarit de doar 0,5 milioane de persoane. In aceste conditii este putin probabil ca „Mistery Girls” sa mai fie reinoit pentru un sezon, insa un anunt oficial in acest sens inca nu a fost facut.

Recent, Tori Spelling a trecut printr-o adevarata drama in viata ei personala, dupa ce s-a aflat ca sotul ei a inselat-o de mai multe ori. De dragul banilor, Tori a acceptat ca toata drama personala sa fie expusa in cadrul reality-show-ului “True Tori”, care a avut sase episoade si care s-a difuzat pe Lifetime TV.

Scrie un comentariu