Stiri externe

Tori Spelling si Jennie Garth, din nou impreuna pe micul ecran! Afla in ce serial joaca!

Scris de Christian Stan

Mini-reuniune „Beverly Hills 90210” pentru sitcom-ul „Mistery Girls”, care va fi difuzat de postul de televiziune ABC Family de miercurea viitoare. Dona si Kelly din celebrul serial se reintalnesc pe micul ecran in postura a doua femei detectiv.

tori-spelling-jennie-garth

Au trecut mai bine de 14 ani de la incheierea filmarilor pentru serialului „Beverly Hills 90210”, iar Jennie Garth si Tori Spelling au din nou ocazia sa joace impreuna. Cele doua prietene apropiate sunt starurile unui sitcom care va debuta saptamana viitoare pe postul de televiziune ABC Family.

Jennie (42 ani) si Tori (41 ani) joaca rolul a doua femei casnice care devin detectivi pentru a rezolva o crima. Primul sezon al acestui sitcom va avea 10 episoade si in functie de succesul pe care il va avea va fi sau nu continuat…

Recent, Tori Spelling a trecut printr-o adevarata drama in viata ei personala, dupa ce s-a aflat ca sotul ei a inselat-o de mai multe ori. De dragul banilor, Tori a acceptat ca toata drama personala sa fie expusa in cadrul reality-show-ului „True Tori”, care a avut sase episoade si care s-a difuzat pe Lifetime TV.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu