Stiri externe

De ce a fost inselata Tori Spelling? Sotul era nemultumit de viata lor sexuala!

Scris de Christian Stan

Tori Spelling si Dean McDermott au acceptat, de dragul banilor, sa fie filmati in timp ce incearca sa-si salveze relatia adupa ce s-a aflat despre escapada amoroasa a acestuia. Ajuns la terapeut, Dean recunoaste ca a calcat stramb si isi motiveaza decizi pe faptul ca viata sexuala a cuplului n-a fost deloc una reusita dupa nasterea celor patru copii.

dean-tori

In plina criza financiara si personala, Tori Spelling a gasit solutia salvatoare. Aceasta a acceptat propunerea postului de televiziune Lifetime pentru ca familia ei sa fie protagonista unui reality show, “True Tori”, care va avea sase episoade. Filmarile au inceput in urma cu cateva saptamani, iar primul episod va fi difuzat chiar in aceasta seara in Statele Unite.  Se zvoneste ca propunerea financiara a fost una tentanta, Tori Spelling primind 1 milion de dolari pentru a accepta ca toata drama ei personala sa fie expusa publicului larg.

Tori a fost inselata de sotul ei Dylan McDermott cu o tanara din Toronto de 28 de ani, iar dupa ce s-a aflat despre infidelitate a inceput un adevarat scandal in familie. Dylan pare decis sa-si salveze mariajul si la inceputul lunii ianuarie s-a internat intr-o clinica de reabilitare pentru a-si rezolva problemele personale. In cadrul reality-show-ului, cei doi au fost de acord sa vorbeasca deschis despre relatia lor in fata unui terapeut.

„Avem patru copii, astfel ca viata noastra sexuala a fost serios afectata de indatoririle noastre de parinti. Faceam sex odata la doua saptamani sau chiar mai rar. Eu am un apetit fantastic pentru sex. Nu ma pot abtine. Pentru mine aventura a fost ca o evadare. Ca si cum ai lua droguri sau ai bea prea mult”, declara Dean in cabinetul terapeutului.

Scrie un comentariu