Stiri externe

Inselata de sot si falimentara! Cum se salveaza de la dezastru Tori Spelling?

Scris de Christian Stan

Viata lui Tori Spelling este un complet dezastru in acest moment, fosta actrita din „Beverly Hills 90210” confruntandu-se acum cu criza financiara si o criza pe plan personal, dupa ce a aflat ca sotul ei i-a fost infidel. Nu exista un moment mai bun pentru a incepe un nou reality-show, care va surprinde modul in care cuplul face fata acestor situatii dificile.

tori-spelling

In plina criza financiara si personala, Tori Spelling a gasit solutia salvatoare. Aceasta a acceptat propunerea postului de televiziune Lifetime pentru ca familia ei sa fie protagonista unui reality show, „True Tori”, care va avea sase episoade. Filmarile au inceput de luni, iar primul episod va fi difuzat peste doar trei saptamani. Se zvoneste ca propunerea financiara este una tentanta, Tori Spelling primind 1 milion de dolari pentru a accepta ca toata drama ei personala sa fie expusa publicului larg. Se stie ca Tori si familia ei se confrunta acum cu mari probleme financiare.

Tori a fost inselata de sotul ei Dylan McDermott cu o tanara din Toronto de 28 de ani, iar dupa ce s-a aflat despre infidelitate a inceput un adevarat scandal in familie. Dylan pare decis sa-si salveze mariajul si la inceputul lunii ianuarie s-a internat intr-o clinica de reabilitare pentru a-si rezolva problemele personale.

„Tori este foarte curajoasa acceptand aceasta propunere. Reality-show-ul va fi intim, emotional si fara scenarii. Camerele de filmat vor urmari incercarile lui Tori de a-si salva mariajul, de dragul celor patru copii”, declara un producator pentru Radar OnLine.

Tori si Dylan nu se afla la prima experienta de reality-show. In anul 2007 acestia au fost protagonistii show-ului „Tori&Dean: Inn Love”, care urmarea aventura cuplului de a conduce un hotel gen bed&breakfast. Ulterior, acestia au fost protagonistii show-ului „Tori&Dean: Home Sweet Hollywood”, care a rulat vreme de patru sezoane.

Scrie un comentariu