2 Principale Stiri externe

L-a iertat ca a inselat-o? Tori Spelling si Dean McDermontt pozeaza in familie fericita

Scris de Administrator

In plin scandal, Tori Spelling pare hotarata sa nu renunte la casnicia ei cu Dean McDermontt. Actrita le-a urat fanilor ei toate cele bune in 2014 postand pe internet o fotografie ce o arata alaturi de sotul ei si doi din cei 4 copii pe care ii au impreuna, aratand precum o familie fericita.

tori-spelling-familie

Tori Spelling a renuntat la verigheta in momentul in care a iesit la iveala faptul ca, la inceputul lunii decembrie, sotul ei, Dean McDermontt, a avut o aventura cu alta femeie.

tori-spelling-familie1

Dar pare ca lucrurile in familia lor incep sa se indrepte, intrucat actrita a fost surprinsa zilele trecute avand din nou verigheta pe deget si a postat pe internet o fotografie ce o arata pe ea, sotul ei si copiii lor, pozand ca o familie fericita.

tori-spelling-familie2

Apropiatii lor sustin ca Tori este hotarata sa lupte pentru ca mariajul lor sa treaca peste acest impas si ca Dean nu renunta sub nicio forma la familia lui fara sa lupte pentru a-si repara greseala.

tori-spelling-familie3

„Ea este dependenta de Dean si de viata pe care si-au creat-o impreuna. In plus, nu este genul de persoana care sa renunte asa usor. Casnicia lor e departe de a fi luat sfarsit”, a declarat o sursa apropiata cuplului.

tori-spelling-familie4

Scrie un comentariu