Stiri externe

Depresie severa! Tori Spelling a ajuns dependenta de calmante!

Scris de Christian Stan

Viata lui Tori Spelling nu este deloc roz in aceasta perioada, actrita ajungand depresiva si dependenta de pastile pentru a-si alunga gandurile negre cauzate de problemele financiare uriase si infidelitatea sotului. Noul ei reality-show scoate la iveala o Tori Spelling aflata in pragul disperarii/

tori-dean

„A devenit dependenta de calmante. Cand am vizitat-o am vazut pe noptiera recipiente de Vicodin si de Oxycodone. La pranz am vazut cum a inghitit doua pastile de Vicodin cu vin, ceea ce nu este deloc recomandat. Odata mi-a oferit si mie o pastila de Vicodin cand am iesit la cina, iar cand am refuzat m-a intrebat daca nu vreau sa incerc Norco, un calmant si mai puternic decat Vicodin”, declara un apropiat al actritei pentru editia americana a revistei Star.

Actrita din Beverly Hills 90210 se confrunta acum cu cea mai neagra perioada a vietii ei. Aproape falimentara, Tori a acceptat propunerea postului Lifetime de a fi protagonista unui reality show numit „True Tori”, care sa urmareasca lupta ei pentru a-si salva casnicia si a scapa de faliment.

In cadrul reality-show-ului, Tori si Dean au acceptat sedinte de terapie la psiholog pentru a stabili cauza pentru care acesta i-a fost infidel. Dean sustine ca viata de cuplu este un dezastru si ca el are nevoie de sex mai mult decat de doua ori pe luna, asa cum se intampla cu Tori.

 

Scrie un comentariu