Stiri externe

Tori Spelling are inima mare! Si-a iertat sotul infidel!

Scris de Christian Stan

Tori Spelling a hotarat sa mai dea o sansa mariajului ei de opt ani cu Dean McDermott si l-a iertat pe acesta dupa ce i-a fost infidel. Problemele iscate de infidelitatea lui Dean au fost un prilej pentru a mai stoarce bani de la televiziuni, intrucat cei doi au acceptat ca toata criza mariajului sa fie filmata pentru reality-show-ul „True Tori”, difuzat de Lifetime TV.

tori-spelling-dean

Tori Spelling si Dean McDermott si-au spalat rufele in public in cadrul reality-show-ului „True Tori”, iar sacrificiul lor se pare ca a dat roade. Nu numai ca cei doi s-au ales cu 1 milion de dolari in cont, dar au profitat si de sedintele gratuite de terapie pentru a-si reface mariajul. Zilele trecute, Tori si Dean au fost pozati de paparazzi tinandu-se de mana la iesirea dintr-un salon de masaj thailandez.

Casnicia lor de opt ani a fost pusa in pericol dupa ce s-a aflat ca Dean i-a fost infidel lui Tori, acesta inselandu-si nevasta pentru ca aceasta nu mai avea pofta de facut sex. Dean si Tori au impreuna patru copii, iar de dragul lor au hotarat sa stearga totul cu buretele si sa-si refaca mariajul.

„Lucrurile suntr grozave. Relatia noastra este cum nu se poate mai buna, suntem mai indragostiti si mai uniti ca in prima zi. Eu lucrez foarte mult ca sa ma indrept, sa nu mai fiu cel din trecut. Mi-am schimbat viata in bine si vreau sa fiu barbatul exemplar pentru copiii mei si pentru sotia mea”, a declarat Dean pentru E!News.

Scrie un comentariu