Stiri externe

Tori Spelling a ajuns doar piele si os! Are o dieta drastica de doar 500 calorii pe zi!

Scris de Christian Stan

Viata lui Tori Spelling a luat-o complet razna in ultimul an, iar acum actrita isi ingrijoreaza apropiatii prin dieta drastica pe care a adoptat-o. Conform unor declaratii ale unor apropiati, acordate pentru The National Enquirer, actrita consuma zilnic alimente ce insumeaza doar 500 de calorii.

tori=spelling

In vreme ce o femeie are nevoie, in medie, de 1500 de calorii pe zi, Tori Spelling se infometeaza si nu consuma mai mult de 500 de calorii pe zi. Problemele din ultima vreme si-au pus amprenta asupra actritei, care acum a devenit obsedata de faptul ca trebuie sa fie slaba pentru a fi pe placul sotului ei, Dean McDermott.

tori-anorexica3

Mariajul lui Tori si Dean a trecut printr-o perioada de criza in ultima perioada, dupa ce Tori a aflat ca Dean i-a fost infidel. Dupa ce toata drama familiara a fost expusa public in cadrul unui reality-show, Tori a dovedit ca are inima mare si si-a iertat sotul infidel.

tori-anorexica2

„Nu mai are pic de grasime in corp, iar acum a ajuns doar piele si os. Copiii ei mananca mult mai mult decat ea; cred ca Tori a ajuns sa aiba fobie de mancare”, declara un apropiat pentru The National Enquirer.

„Cred ca nu consuma zilnic mai mult de 500 de calorii. Dimineata, la micul dejun, bea un suc sau o cafea, la pranz mananca un fruct, iar cina ei este formata 25% din proteine si 75% din legume. Incepe sa i se umfle burta la fel cum vezi la copiii africani care mor de foame”, continua prietenul lui Tori.

Scrie un comentariu