Stiri externe

Tori Spelling, in culmea fericirii! Mai filmeaza un sezon al reality-show-ului „True Tori”!

Scris de Christian Stan

Una rece si una calda pentru Tori Spelling. Dupa ce serialul ei de comedie „Mistery Girls” se afla acum in mare pericol de a fi anulat, iata ca Tori are cel putin un alt proiect profesional in viitorul apropiat. Postul de televiziune Lifetime a dat unda verde pentru un nou sezon al reality-show-ului „True Tori”, dupa ce primul sezon (care a avut sase episoade) a fost difuzat in vara acestui an si a inregistrat audiente modeste.

tori-spelling-reality-show

„True Tori”, reality-show-ul care a urmarit modul in care Tori Spelling si sotul ei Dean McDermott fac fata problemelor din cuplu, va continua in 2015 cu un nou sezon. Decizia postului de televiziune Lifetime este surprinzatoare, mai ales ca show-ul nu s-a bucurat de cele mai mari cifre de audienta. 

Daca “True Tori” a atras in seara premierei 1,05 milioane de telespectatori in fata micilor ecrane, concurenta  a avut o audienta de 2,28 milioane telespectatori. Mai mult, audienta pentru “True Tori” a scazut ulterior cu aproximativ 200.000 de persoane, finala adunand in fata televizoarelor doar 0,9 milioane de telespectatori.  Primul sezon al reality-show-ului “True Tori” a urmarit drama cu care se confrunta Tori Spelling dupa ce a aflat ca sotul ei, Dean McDermott, a inselat-o.

Daca in cele din urma Tori si Dean s-au hotarat sa depaseasca episodul infidelitatii si sa mai acorde o sansa mariajului lor, iata ca al doilea sezon va urmari etapele de vindecare a unui cuplu care a suferit o astfel de criza.

Vestea este una foarte buna pentru Tori Spelling, care va continua sa incaseze in jur de 1,5 milioane de dolari pentru reality-show. Acesti bani sunt bineveniti, cu atat mai mult cu cat sitcomul „Mistery Girls”, in care Tori joaca alaturi de Jennie Garth, este in pericol sa fie anulat.

Scrie un comentariu