Stiri Interne

Topul audiențelor TV în România în luna februarie

Scris de Ana Kozma

Ultima lună de iarnă, februarie, a fost una în care oamenii s-au uitat mai mult la televizor seara decât o făcuseră în luna anterioară. Iată cum arată topul audiențelor TV în România în luna februarie!

Topul audiențelor TV în România în luna februarie

Deși s-au redeschis restaurante, teatre și cinematografe, un număr impresionant de români a ales ca în luna februarie să își petreacă serile în fața televizoarelor. Chiar mai mulți decât în ianuarie. Conform paginademedia.ro, Pro TV și Kanal D au înregistrat cifre mai mari de audiență decât luna anterioară. Asta în timp ce Antena 1 se clasează pe locul 3 în topul audiențelor TV în România.

Se pare că show-urile difuzate seara sunt pe placul telespectatorilor. În cazul Pro TV, este vorba despre Românii au Talent, Las Fierbinți, Șef sub Acoperire sau Imperiul Leilor.

Atunci când vine vorba despre Kanal D, emisiunea Survivor România este cea care îi ține cu sufletul la gură pe români patru zile pe săptămână.

Cele care se pare că nu s-au bucurat de la fel de mult succes ar fi însă posturile de știri.

Alexandra Dinu, primită cu brațele deschise de publicul român. Audiență uriașă pentru Românii au Talent!

La nivel național, topul audiențelor TV în România este dominat de Pro TV, cu aproximativ 1.7 milioane de telespectatori. Urmează Kanal D cu circa 1.5 milioane de telespectatori și Antena 1 cu 1.17 milioane de telespectatori.

La nivel urban, tot Pro TV ocupă primul loc al clasamentului, cu o medie de 864.000 de telespectatori. Urmează Kanal D cu o medie de 672.000 de persoane și Antena 1 cu 561.000.

În ceea ce privește publicul comerical, regăsim din nou Pro Tv pe prima poziție: 379.000 de telespectatori. Kanal d cu 246.000 de telespectatori și Antena 1 cu 227.000.

Andreea Antonescu și fostul câștigător Ferma au semnat cu Survivor (Kanal D)

Scrie un comentariu