Style Radar

TOPSHOP TOPMAN lanseaza colectia denim THE FABRIC OF YOU

Scris de Ana Kozma

TOPSHOP TOPMAN lanseaza noua colectie DENIM, care sarbatoreste individualitatea si auto-exprimarea prin mesajul „The Fabric of You”.

TOPSHOP TOPMAN lanseaza colectia denim THE FABRIC OF YOU

“The Fabric of You” este un manifest dedicate diversitatii si spiritului independent, cu tineri ce vorbesc despre lucrurile care conteaza pentru ei – sa isi creeze ceva al lor, care sa le exprime individualitatea, sa le celebreze excentricitatile si fiecare sa faca asta cu materialul si stilul denim potrivit.

Denimul este o piesa nelipsita din garderoba, ce ne ajuta sa ne definim identitatea; un material ce uneste prin atemporalitatea stilului sau, reusind totodata sa exprime originalitate, prin combinatii unice si stiluri personalizate. Aceasta campanile isi propune sa aduca in atentia publicului gama variata de piese denim oferita de TOPSHOP TOPMAN, ce include atat modelele clasice, atemporale, cat si o colectie inspirata din noile tendinte de sezon.

Pe langa stilurile atemporale consacrate, sinonime cu brandurile TOPSHOP TOPMAN, in sezonul primavara-vara sunt lansate opt noi modele de jeansi: TopshopOne, Two, Three si Four, Relaxed, Flare, Baggy si 90’s Straight. Iar noile croieli pentru sezonul curent sunt Relaxed, Cargo, Taper, Skater si Carpenter.

„Am observat o reinviere a denimurilor din anii ’90-00 pe retelele de socializare, in special pe Instagram, si suntem extrem de incantati sa ne extindem oferta cu opt noi modele. Suntem convinsi ca exista o pereche de blugi pentru fiecare fata TOPSHOP”, declara Lucy Willans, Senior Jeans Buyer, Topshop.

„De cand TOPMAN a devenit o destinatie pentru oricine este in cautare de jeansi, am avut un succes deosebit cu modelele skinny si spray-on. Cand ne-am gandit cum va arata noua colectie pentru TOPMAN am descoperit o dorinta de a avea mai multe croieli casual, relaxate, din materiale rigide. In acest sens, suntem incantati sa oferim cinci noi stiluri in plus fata de oferta noastră principala”, afirma Mitch Hughes, Trading Director, Topman.

O selectie de produse din colectia DENIM amintite se vor gasi in magazinele TOPSHOP TOPMAN din Bucuresti Mall Vitan si Baneasa Shopping City.

S-a deschis TOPSHOP TOPMAN in Baneasa Shopping City. Iata cum arata!

Scrie un comentariu